так то ви не тому мать вкинули. бо хвераря то не наш метод, вона тілько для монако добра а нам щось простіше але потужніше. запорожець наприкляд
Ти замість звізідіти так на всю тему розумно про хверарі та сало, краще би на пошту сходив, бо погрожують нарахувати відсотки на твої відсотки, якщо не забереш вчасно.
я вже смс отримав але часу немає)))))) працюю з самого ранку як та бджілочка, нема коли ані в гору глянути ані новини подивитись. ото тілько кава і рятує та ще цигарка.
Кидай вже палити, та обмежуй себе в каві, бо ти ж вже старенький. Хоча, якщо перепишеш на мене всі свої залізяки, то я готовий вислати тобі ящик цигарок та ящик кави. Можу навіть з полонієм.
Ага ще трохи наклацаєте пану К "мені подобається" то доведеться форум переписувати і давати йому пожиттєве звання "Цадик" .
так я ж на п'ять років молодше за тебе! не перепишу!!! ти все єдно нічого не зробиш або зробиш неавтентично! та і нема що переписувати, хіба що гільзач та пару хельмів з газбаком.
"Того ніхто не знає" (с), і я теж. Знаю, що десь у центрі України, поряд з паном Касіо, який живе серед безмежних полів рапсу. Та і яка Вам різниця, куди засилати ті відсотки? Адже Ви їх все одно більше ніколи не побачите.
Я тобі це пригадаю, причому набагато швидше, аніж ти думаєш, і моя помста буде страшна. Так що дуже рекомендую прийняти правильне рішення.
минуточку.http://yandex.ua/video/search?fiw=0.001541&filmId=vGKj1RlJ9xc&text=я счас сверюсь с картотекой берегись автомобиля&path=wizard
Справді, була ж тема, іще рік тому переїхав до Умані. Аккурат на 1 квітня. А тобі в якій валюті платять?
так цей туво? ну тобто сальце готувати, картоплю смажити та варенячко до холодильника ставити щоб охололо? чи ти не їдиеш. гаяваспитаю і цей! будеш погрожувати мало того що переведу на тариф святковий так ще і кошенятко, три. отримаєш новою поштою.
Ніколи мені їздити. Через те кляте пуйло я минулого року і у відпустці не побував, і незрозуміло коли буду. І діти ціле літо в місті просиділи. Так що якось пізніше.
погано, а я вже сподівався що посидемо під абрикоскою. хомячок знов ж таки підріс. тобі сподобається))) а валюта звичайна наша здешевіла гривня. а ти гадав що салом та горілкою