так я їх заберу коли льохи чистити буду. то буде четвертий подвиг консерватора. почистив Алексові льохи. я як той герулес. з вепрем я вже впорався і не одинм. город і копав і сіяв. так що я як той справжній геркулес. отакоєот
Це як у анекдоти про чукчу-Дали чукчови квартиру у багатоповерхивци,проходе деякий час,прходя подивитися-як живе.Посеред квартири чум стоит.Питають що це?-Мий дим,а навкруги тайга.Сплю у доми,а срати йду в тайга.
Мали вони там і молодицю, тілько всерівно зубами клацали - це ж їм не підмосков"я. Отакеєот а ви кажете А це мій Святий вечір
тим більш що з самого піскау. тре було вчинити як і з іхнім дєсантам. було і нема, хробаки зїли. а на весну хробаки за такий підгон тебе б хабаром віддячили б.
Куме ти не бачив з якою рожею вони пили настоянку, яку я з третього разу заставив їх випити думали я отрути даю. Але коли випили і зрозуміли, що тоє гуд то я їм більше не дав.
Якісь у вас дивні новорічні маски. Білий шматок паперу і все. Хоча б зайчика якогось намалювали чи білочку, а то у всіх одинаково.