Дякую, друже. З Консерватором розмовляли на цю тему. Дасть Бог, приїдемо на гори помилуватися та лопату затупити.
дзьобики їм треба по самі яйця відрізати щоб природу не плюндрували. бо вже не залишилось ані ставочка, ані лісочка(с) а в нас в місті бобри дикі жиють. саміх бобрів іще не бачив але сліди діяльності видно. верби жеруть аж гай шумить або як каже один дядько аж кухвайка завертається. завтра буду з дачи пхатись то як не забуду то зроблю світлини того що ті бобри наробили.
Танки мене не цікавлять,ти ж знаєш. Знайшлась монетка копійчана 38 року. Може байка про те,що прадід на городі зарив горщика з грошима не зовсім байка? п.с. що воно таке "па раднє"?
па раднє це такий вислів реконстркуторів. це коли все справжнє, рідне. от такоє от(с) та боюся що в мене її віднімуть. тут куркулів багато. один я бідний, бідніший за церковну мишу.
так я ж цей. як його в біса? а! згадав! митець! от. книжку збираюсь писати.а там кіно зніму. а після по світу поїду лекції читати неосвіченим. от.
Тілько нет нада ля-ля друже, бідний як ота церковна миша у нас Аскот, а ви багач у якого добра всілякого відіма нєвідіма
от чесне-благородне нема нічого. бідний я бідний, аж прозорий. вишліть сала та гасових лямп. а іще три шварлозе. я один на ганок поставлю, другий на горище, третій у криївці, четвертий в кімнаті на столі а іще два заховаю про всяк випадок.
привнесу трохи лірики в брутальні будні в яких нема ані крихти романтики. оце вийшов палить на ганок. від квітучого терену та вишень тягне медовим ароматом, з річки лунають співи. то співають жаби. і гарно так співають, строєм. в них там порядок!(с)
Поки ти жабами заслухався, люди оно скарби шукають,бобиря свого не жаліючи (ото як натре до мозолів,тоді точно знайде)
я вже відписався щоб мене старенького не забули та за те що допомагав віддали мені мої братерські відсотки
а в чому справа? сідай на хуньдань та у гори. за два дні вс встигнеш. тим більш що в хуньданях вбиральні комфортні і поки що всі зручності безкоштовні. так що поквапся.
Ось ще трохи лірики Отак-от просто закохатися у гори, А потім все життя любити їх. Смереки із ялицями в покорі А на віддалених вершинах тане сніг. Там інший світ і навіть сонце,що сідає. Туман долинами Розлого й гордо ліг. Отак-от просто закохатися у гори А потім все життя любити їх.
А знаєш,хто краще за всіх сказав про гори? Володимир Семенович: Внизу не встретишь,как ни тянись, За всю свою счастливую жизнь Десятую долю таких красот и чудес.
ну то чого заволікаєш? швидше до полонин, заразом і мені крокусів тих накопаєш. я в себе теж посаджу поряд з едельвейсами. і буде мені харашо і красіво(с)
жаби то добре. вони співають красиво,строєм. та і комарів не буде. тим більш що все єдно поки вода спаде та поки земля підтряхне нічого на городі не зробиш. в тебе там води іще багато чи вже сходити почала?
от холера! тему про бубиря закрили то прийдеться тут відповсіти. бо людина цікавиться. таке! де я а де довбуш був. я вам за правобережжя кажу. а скарби довбуша шукати то марна справа, вони самі вилізуть та вилізуть так не очікувано що з початку ніхто і не зрозуміє що то воно є.