Дрова. До подорожання електроенергії була тенденція до систем на електриці, а зараз це проблематично...
вітаю панство. оце припхався до хати нарешті. троха зугрівся та випив кави та почитав що ви за день накнопали. так дійсно вгадали був в тещи але не сніг відкидав а обідав. теща робила родиний обід, така собі традиція родинна. от і зібрались всі хто залишився. колись давно моя прабабця теж збирала усю родину до себе на тоді ще совєтські свята і я та моя тітка котра була трохи старша за мене сиділи за окремим дітячим столом та дивились по тель-авізорі кабачок 13 стільців або клюб кіномандрівників як ото сінкевич, той що юрко а не той що вогнем та мечем написав, туру хієрдалу допомагав плавати по морю на плоту з очерету та що з тої мандрівки вийшло. давно те було та минуло. але добре що в інших родинах є теж такі традиції і можна хоч якось вернути ті часи хоч у споминах. отакоєот. що до погоди так в нас -3 і з ранку ішов лагідний сніжок, такий у американських різдвяних фільмах показують. сніжку наспало трохи але все єдно настрій після похмурих днів піднявся трохи. мабуть все.
Колись і моя бабця збирала отак усіх своіх дітей із іхніми сім"ями. Давно це було Бабці не стало і ця традиція перервалась.
в нас поки ще було кому збиратись то інколи збирались, переважно це було на гробки. був ще один день раз на рік коли збирались далекі та близькі родичи але коли той день та де місце збору і головне чи хтось ще збирається я нажаль незнаю. та і дальніх родичів теж а близьких вже і не залишилось. з тієї родини що була я та тітка залишились та і те вона закордоном так що зустрічаємось дуже дуже рідко. якось так.
так мо пан отримав великі спадки тому і працювати нетреба або сів на жорстку дієту з три разовим харчуванням, січень, трвень, жовтень
Напевне треба все-таки уточнити: робота в селі є завжди і багато, інше діло - вимоги до оплати за працю у кожного різні.
та не чим таким видатним, головна мета була зібратись разом бо це були перші збори у новому помешканні коли зібрались усі. такі собі входини.