А що це так зарано , почалося теє дійство ? Як я вчився то в нас заліковий тиждень був із 15 грудня і до 31 , а екзамени вже числа з 3 січня .
ну і де всі знов поховались? ну з колгоспником все ясно, він цицьки роздивляється поки по вухах неотримав а інші де. гаяваспитаю
Я ж писав, що я, як порядна і чесна людина, на них не дивлюся, а закриваю очі та гортаю сторінки донизу.
доброго ранку! прокинувся нарешті. а це для кого зроблино? http://reibert.info/threads/den-gidnosti.549917/
Фух нарешті в мене в хатинці газ буде, півдня бігав газовим то одну бумажку то іншу, то туди плати то сюди. Завтра якщо точно то вже прийомка буде та торжествене включення гаового котла. Дружина торт пече а Я вже шампусика купив що об котел розбить
Шо ти знову галасуєш ? Так весь гешефт розлякаєш . Пейси вже пора на бігуді крутити , та лапсердака від перхоті чистити . Кіко можна нагадувати п"ятниця це не тіко цицьки , а й початок шабату .
ось вам сонечко, фотік в камрада взяв сьогодні, бо вчора забув.А сьогодні зранку в нас дощик накрапував, аби непішов бо внеділю накоп, каски копати. розриті то скіфські кургани, їх там з 10 штук.
Ви шановний не дуже гарячкуйте , не чіпайте котла . Мо завтра тією плєшкою доведеться добряче гепнути по кумполу головному газовику - бо вони курви в вихідні не дуже спішать працювати . А торт який медовик чи бісквіт ?
А оце дерево- їбун, якщо безплідній постояти та потриматись то 100% завагітніє, головне з правильним поводирем поїхати до дерева
То кидайтке ви отой металопошук , та водіть туди екскурсії . Ото грошей заробите , куди Консерватору із його відсотками .
Отож , не гарячкуйте . Хоча мо й прийдуть , ви ж не всі їм гроші сплатили ? Якщо не всі то прийдуть , а якщо всі то мать газ буде в понеділок . То який у вас торт - бісквіт чи медовик ? Е , так не піде . Я вам пропоную не лікувати , а водити на місце екскурсіїї за грубі гроші . І нехай вони там собі лікуються , а у вас гешефту повні кишені
так хіба так готуються до шабати? оно як люди готуються. щоб всьо було по кошерному фень-шую http://reibert.info/threads/kurica.550005/#post-5835982