САЛОм алєйкум шановні краяни!!! Як ви мені всі дужі???Чи ви всі в городі??? Оце потепліло і я сьогодні нарешті попав у свой кабінєтік для душі. Навколо військові рарітєти, птічки поють і я з цигаркою барствую, лиш самоварі не хватаєЯк живьотє кулєги???
а я про те що не можна людям практично з ранку таке показувать бо я людина дуже вразлива, як то кажуть я чєлавек очєнь ранімий с тонкай душєвнай арганізаієй(с). я іще третьою філіжанку кави не випив іще а тут таке. і це після зими. а сало є, куди воно подінеться.
А то я так написав, щоб Консерватор не казав що він великий вождь і учитель. Бо буржуй не може бути вождем
лєнін був калмик, іще і до цього жид. достеменно невідомо чи був він калмицьким жидоми чи навпаки жидівським калмиком, але до сала він ні якого відношення не мав бо і калмикам і жидам заборонено вживати сало. що до того якії лампи мені до вподоби то несіть мені всі. я після вирішу.
Мої лампи вам не підійдуть бо вони працюють на гасі, а вам треба шоб на САЛІ працювали, так що звиняйте. І вообщє, бистро скинулись мені по пять рублів бо я великий вождь і учитель. Ой що це я знов, видно мене підіслана Консерватором муха вкусила
ну і розцінки ж в вас! в мене і то нижчі. от виходе хто тут справжній куркуль. а гас це та сама валюта у скрутні часи як ісіль, сірники, мило та набої, так що гас в мене є. тягніть всі мені гасові лямпи. я теж кнайпу відкрию. і назву її гасова лямпа-2 або повернення у часі.
Кабінет у тебе просто чудо! Відчувається неабиякий смак а саме головне,що все впорядковане. Фляги просто супер
І підтримую консерватора http://reibert.info/threads/Будні-і-побут-копаря.237247/page-130#post-3889585 Бо не можна так знущатись
САЛОм алєйкум мої дорогі кулєги!!! Оце сьогодні відкрив сезон, пішов на ближні вибиті нами місця. Нічого особливого не накопав, так, патрики гочкіса, мазєра, манліхера і арісаки та купку шрапнелі. Зате наче на світ народивсятепер можна ждати коли зійде сніг на жирних місцях. Ну а тепер я, як справжня черства людина і клятий хвошизд насиплю вам солі на ранутобто виставлю свіжі фото. Ну поїхали