Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Zero Tolerance Sinkevich 0450CF Flipper Knife Carbon Fiber (3.25" Black) ZT Ніж новий, оригінал Zero Tolerance вже не раз доводила, що майстерно працює з відомими ножовими дизайнерами. Роботи Дмитра Сінкевича займають помітне місце в лінійці бренду, і модель 0450 — яскраве тому підтвердження. Вона натхненна ексклюзивною 0454 Limited Edition, що здобула перше місце на Blade Show 2013, але отримала більш компактний і доступний формат. 0450 можна назвати більш “цивільною” версією — ножем для щоденного носіння без втрати функціональності. Класична форма клинка без зайвих вигинів, стримане руків’я з вираженою підпальцевою виїмкою та карбоновими накладками створюють лаконічний і сучасний вигляд. А DLC-покриття на клинку додає витривалості та добре захищає його від зносу в щоденному використанні. Загальна довжина: 188 мм; Довжина клинку: 83 мм; Товщина клинку: 3 мм; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Сталь: CPM-S35VN; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: Титан + карбонова накладка; Кліпса 1-позиційна; Вага: 76,5 г. Країна походження: США. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 215$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтеся в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Cold Steel AD-10 Demko Limited Titanium 3V Chris Reeve Knives Large Inkosi Black Canvas Micarta Chris Reeve Knives Large Sebenza 31 Tanto Macassar Ebony Hinderer XM-18 Skinny Slicer Hollow Grind Magnacut + Titanium Warthog Scale + MXG Clip Hinderer XM-18 Harpoon Spanto Bead Blast Green Ti Magnacut TRM Atom Titanium Lizard Skin Magnacut Microtech Brachial Shadow Signature Series DLC Zero Tolerance ZT 0556 Auto Zero Tolerance ZT 0203 Microtech Socom Elite Tanto Outbreak Spyderco Techno 3 CTS-XHP Hinderer Emmet Working Finish Natural Micarta Magnacut Sheepsfoot Chris Reeve Large Sebenza 31 BladeHQ Exclusive Black Carbon Fiber Chris Reeve Large Sebenza 31 - Elforyn Super Tusk Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Extrema Ratio Glauca G1 Koenig Arius Gen 4 Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander