Доброго Камради!!! Знахідка молодшого брата в перебитому лісочку, який уже протягом 4 років, не перестає радувати і дивувати. Всім удачі в пошуках і колекціонуванні
Відчуваєш себе рицарем)) правда без коняки)) В руках сидить як влитий, співчуваю тим людям, які під нього попали, шансів не було..
Була жостка масакра Завжди цікавило фізо людей того періоду Бажаю надалі радувати знахідками З повагою,
Там переважно все обломане, також попадали невеликі куски кольчуги, які розсипалися в руках, на жаль, тоді я не знав що це, тому і не сфотографував..
Дааа, меч це вєщщь! В мене мечі ще в планах, проте є вже шабля))) Гарних Вам знахідок і рицаря в зборі
Люди часів середньовічча малий маленький зріст і сил небагато мали, жили також недовго. Мечами особливо такими на право і на ліво не розмахували, а робили тільки виверині удар.
таке чув, та де це так людство оступилось, що з античних силачів повних здоров'я перетворились на таких щуплих, малих та хворобливих? З пов.
Античні силачі більше всього міф. Ну звісно, що були і сильні люди, але їх було не так багато. В основному тогочасні олімпійці, якісь воїни, та гладіатори.