Знахідки в лісах під Ковелем

Тема у розділі 'Хлам', створена користувачем Милочка, 22 гру 2014.

1. Милочка

Милочка Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Волинь моя, краса моя!
    Шановні камради, прошу не судити строго мої перші трофеї. Знайдено в лісах під Ковелем на позиціях дивізії СС "Вікінг".
    Всі речі ретельно відчищенні, хоч і не ідеально.
    Звертаюсь до Вас, як до професіоналів в даному питанні.
    Значок із зіркою був прикріплений до чогось, схоже на ремінь, та він був в надзвичайно жахливому стані, отож його довелось викинути. Дивує цей факт, адже чомусь вважала, що значки носили на верхній частині одягу.Знайомий висунув думку про те, що ось ця пружина на фото могла бути від якогось кулемету. Хоча даному джерелу я не схильна довіряти) Також цікавить походження ось цих двох металевих штуковин та дивної кришки (відчистити яку нажаль не дуже вдалось).
    І взагалі, що це за монетки та дивні штуковини?
    П.С Для маштабу нічого було використати, тому ось канцелярський ніж

Images:

7CH6aKfcjdY.jpg
    I5B79-0oRv0.jpg
    u5SrOWMs3S0.jpg
    vlOQTk_aPrM.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Eldorado, Эль...
      250 грн.
    2. Это современный микропроцесорный универсальный импульсный металлоискатель. Использование прибора в к...
      1300 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Соха C-3TD-M,. Балан...
      170 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Металошукач TX-850 – це унікальний пристрій, що поєднує високу чутливість до дрібних золотих цілей і...
      4890 грн.
  3. 68473

68473 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    239
    Пружина на "макар"(ПМ) похожа ,но толще.Фотки "монетт" -ужасные."Гвардия",-прочитайте "гайку"и клеймо на обратной стороне-будет год и фабрика.Кокарда-"орех"-общевойсковой совок.Монеты: две 5, 10 пфенингов(датировать тяжело)) Похоже на содержимое стола в каптерке прапора ЗГВ) С Гл.Ув!

Knauss та Милочка подобається це.
  4. 68473

68473 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    239
    а на пфенингах,-год посмотрите.немчура с таким окислом-скорее всего времен войны. Сув.!

Милочка подобається це.
  5. Милочка

Милочка Obergefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    Волинь моя, краса моя!
    Обидві монетки 1940 року

6. Леоныч

Леоныч Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.073
    Адреса:
    Харьковцы мы
    Точно такие "гаечные ключи" (фото 4) до крайнего ремонта, стояли в моей квартире на газовых вентилях.
    Практически, пойдут на любой вентиль (вода, пар, газ, воздух) с четырёхгранником.

vovc2301 подобається це.
  7. 68473

68473 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    239
    Останнє редагування: 22 гру 2014
  8. vovc2301

vovc2301 Oberst

Повідомлення:
    4.233
    Адреса:
    БАНДЕРШТАДТ
    В точку!дані ключі-до газових кранів печей<по ппб на газовій пічній трубі має бути 2 вентиля .1-3/4;2- біля пальника 1/2дюйма>.в мене й досі такі є