Вирішив спробувати вперше пройтись по закинутому селі, пошукати вдачі. Теми в цьому розділі передивлявся дуже часто і давався диву знахідками, які камради знаходили на чердаках та в будинках. Чесно хочу сказати, що доволі цікаві відчуття поглинають коли заходиш в будинок, дивлячись на залишені речі, ти миттю проживаєш сам життя, яке колись вирувало в цьому будинку. Моторошний та цікавий внутрішний стан викликають подорожі по закинутим селам. Знахідок доволі старих, по другій світовій, і тд. мені не пощастило знайти. Але доволі цікаві речі вдалось врятувати від знищення часом. Такий собі набір глечиків, в доволі гарному стані. Пляшки з під самогону, чи сивухи. Ярмо, для запрягання скоту. Та корито, яке час трошки не пощадив.
Більш деталі фото речей, дідусь казав пляшки з під сивухи, наскільки це вірно я думаю підскажуть експерти в даному розділі.
Єдине що було знайдето, що хоч трошки пов*язане з війною, ось таке фото. З камрадом дійшли висновку що післявійна, і по формі моряк. Наскільки це так, я думаю ви нас поправите.
І на останок: величезна кількість посуду, набір гарних рюмочок на ніжці. Стаканчики на ніжці, парочка навіть виготовлена з кришталю. Ну і гріх було не забрати гранчаки. В мене дуже багато друзів просять на подарунки, буде кому роздати
Вітаю з гарними знахідками та чудовим поповненням колекції. А пляшки треба наповнити, бо порожні якось не "комільфо". З повагою.
дякую, можна наповнити звичайно, але самогону не вживаю. Можна просто горілочкою, думаю в майбутньому з друзями ще використаємо за призначенням