Всім! Доброго здоровя! Неділя, вихідний. Снігу багато, земля замерзла, сезон полювання закінчився. Щоб трошки розімнутись, взяв з собою щеночка і пішов з ним прогулятись. В одному місці, серед корчів побачив якісь не природній горбичок, підійшовши ближче і розгрібши сніг, показався на очі такий сундук. Як таке добро залишати. Відчистив від снігу, кинув на плечі і попер м.300 до першоі хати, потім закину в машину і відвезу додому. Отак от погуляли: два в одному, мені знахідка, песику прогулянка. Всім всього найкращого.
Судя по тому что он не гнилой то на улице он стоит не давно, ктото перед Вами не допер его до машыны видать.
Нє-єє, в нашому куті таких нема, правда є одна, навіть гірше ніж москаль, сЄпаратісткА, то моя ТЕЩА. Але нічого, потихо перевиховуємо
А теща в отой-во сундук не влазиться? Бо на своєму досвіді знаю, що проти тещі (прости Господи) є лишень один лік - "сундук" на всю довжину
Ми з нею тільки на політичних поглядах не сходимось, а так і колбаскою домашньою пригостить і 50гр. запропонує, жінка те що треба. Що поробиш, леніна, сталіна і комунізм, у іхньому віці нічим не вибєш.