Доброго здоров‘я! Камрад Beorn добре обізнаний у цій тематиці, почекайте його коментаря або зверніться в приват: https://reibert.info/threads/po-slidam-vermaxtu-i-ss.1101474/
Відзнака білоемігрантів-москвофілів і русофобів Видана в Парижі 1936-року. Але сам проект знаку творення соборного гербу України 1917. Взагалі, не все однозначно. Цікавий знак. Якщо надумаєте продавати, то пишіть в приват.
Я бачив цей знак білоемігрантів, він схожий, але герби не так розміщені, тому і кинув на оцінку з ціллю продажу
гадаю, це проблема при верстці... випадково відзеркалили знак в каталозі. Так, як він трапляється виключно у форматі, як у Вас)
я перепрошую, але заради більшої ясності, яку інформацію несе дана нагорода, Як можуть бути білоемігранти - русофобів?
Лозунг москвофілів був за единую росию и недилимую, а тут на значку герб Львова та Київа. Нема логіки!!!!!
Добрый вечер. Логика есть. Почитайте историю Львова,до ПМВ одной из ведущих партий во Львове была русская партия,ее депутаты были даже в австрийском парламенте. Наиболее известен процесс Маркова - лидера партии,которого обвиняли в гос.измене,но процесс окончился ничем.