Знак накладка

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем CHESER, 12 січ 2023.

1. CHESER

CHESER Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    142
    Адреса:
    sergeiallo1978@mail.ru
    Здравствуйте, всем мира и добра!
    Пожалуйста подскажите что за птица, на что крепилась и в какой период времени. С УВ. Спасибо !

SанЬіч 74 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. стан на фото гадаю що толковому часовщіку не складе особливих складнощів довести до ладу
      6000 грн.
    2. Німецький знак “Поранення”. Присутній мікроскопічний отвір, гадаю, що додатково кріпилася якась ембл...
      1200 грн.
    3. Значок-мініатюра - подвійне нагородження Залізним Хрестом.
      1000 грн.
    4. Распродаж коллекции ! Серебро ! Вес = 16 грамм . Лично сам хорошо упаковываю все свои лоты !...
      5000 грн.
    5. Каппен. Матеріал - цинк. Заколка в робочому стані. Коп по ПСВ. Клейм,написів - немає. Типово австрі...
      765 грн.
  3. CHESER

CHESER Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    142
    Адреса:
    sergeiallo1978@mail.ru
    IMG_20230112_163747.jpg

SанЬіч 74 та valerka подобається це.
  4. SанЬіч 74

SанЬіч 74 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    12.351
    "Зображений білоголовий орлан з розпростертими крилами, який тримає у лапах маслинову гілку з 13 листками і 13 оливами та 13 стрілами. Це символізує мир та війну: «США прагнуть миру, але завжди готові до війни». Голова орлана традиційно повернена до оливкових гілок. У дзьобі орлан тримає стрічку з написом: «E pluribus unum», що в перекладі з латинської означає: «З багатьох один» (це символічно вказує на те, що багато американських штатів утворюють одну країну, багато народів — одну націю). Над його головою розташована розетка з 13 (за кількістю перших штатів) п'ятикутними зірками, які усі разом утворюють зірку Давида. В перших проєктах форму сузір'я у верхній частині герба не вказували, тому зірки розміщувались хаотично. У сучасному вигляді це сузір'я з'являється лише в першій половині XIX століття. На грудях орлана — щит розфарбований в кольори державного прапора, лише з двома відмінностями. Перша — на блакитному фоні немає зірок. Друга — більшість смуг білі, а не червоні, як на американському прапорі. Всього цих смуг є 13, знову ж таки за кількістю перших штатів."
    Стилізований герб США...

Gregson, TarASha, SergZSK та 4 іншим подобається це.
  5. SанЬіч 74

SанЬіч 74 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    12.351
  6. CHESER

CHESER Obergefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    142
    Адреса:
    sergeiallo1978@mail.ru
    Стилизованный, я так понял это породия современности на старый аналог? С УВ.
    Полистал , интересно стало.
    Значит IMG_20230108_230612.jpg оригинальность с лентой ? К чему крепилось, пикель, шлем? Не моя тема и инфы мало, интересно понять.

Tartar та ivanov1 подобається це.
  7. ivanov1

ivanov1 Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    243
    Лоти
      на продажу:
    22
      продані:
    393
    Повідомлення:
    4.724
    Адреса:
    Украина
    Не знаю что за орел в начале темы ,ниже показан орел на шлем США 1890-1900 г.
    Для пехоты.

Images:

US_Army_1881-1903_-_9.jpg
    Bangalor, Мансур Львович, Gregson та 2 іншим подобається це.