Здравствуйте, подскажите сколько стоит этот знак. Состояние очень хорошее, гайка на винт завинчивается отлично. И ещё интересует -это серебро (вес 10 гр) или посеребрение Заранее спасибо.
Спасибо за мнение, возможно посер.но вес 10г, может всё таки серебро, там в принципе не видно что под серебром, на кончике штифта еле-еле видно что то вроде желтизны
от на штифту саме легше провірити з чого знак якщо не вірите моїм словам візьміть натфельок і легінько зніміть трошки верхнього шару штіфта і побачите що це бронза але я вас запевняю срібних таких знаків не було я давно коллекціоную фалеру СССР і знаю що говорю
Я ещё думаю, что раз уж их не было в серебре, но ведь и с такой гайкой их нигде не встречались. Может у кого есть ссылка на такой же с подобной гайкой. У меня уже были довоенные знаки не встречающиеся ни в одном каталоге, да и сам Кривцов утверждает что в каталогах собраны не все разновидности
в каталогах дійсно зібрано далеко не все мені траплялися різовиди описаних знаків якіх ніхто в очі не бачив і дані знаки справжні 100% бо вони викопані що касательно гайки то думаю що вона також не срібна вона посріблена по поводу рідна чи ні також не скажу бо з саме такою гайкою мені такі знаки не попадали
по поводу дорожче то не думаю у всього є своя міра дані знаки зустрічаються періодично в гарних станах і ваш коштує 2000 тільки із за стану але продати бистро за цю суму у вас не вийде треба чекати кллекціонера якій візьме собі в колекцію а не ( як зара модно говорить) диллера в якого тільки шкурний інтерес і нічого більше і дилер платить тільки пів ціни тоїсть продати поспіхом можна за 1000 гр
Кстати по поводу "не описанных", я в прошлом году держал в руках знак "Отличный шофер", не сразу понял что держал. Прикол на нём такой: слово "Отличный" вверху круга, шофер "прямопротивоположно" отличному внизу круга. Да ещё и военный тип. На сколько мне известно самая редкая разновидность шоферов это Студэбекер, а так я думаю что видел его я и не только я в последний раз вжизни. До сих пор у меня на уме он
А я яраз коллекціоную військових відмінників і скажу вам друже що такого знака я не те що не бачив а взагалі вперше за нього чую це дійсно мега раритет а по поводу студебекера то апсолютно згідний з вами студебекер серед шоферів самий рідкий був до цього моменту а тепер звичайнно є рідший надіюся і сам хотяби побачити такий знак булоб дуже цікаво
Не знаю может когда нибудь его куплю, я тогда выложу . Денег за просмотр брать не буду. Извиняюсь за такой юмор
Интересно бы посмотреть. Шофёров 20-ть разновидностей,насколько помню,но такого не встречал и не слышал.
Да, только военный тип (на фото другой тип), и "гвоздь прогр." - Отличный вверху, шофёр противоположно внизу
якщо я чи хтось інший не бачив то це не означає що його немає я до якогось моменту також був впевнений що військових віддмінника з накладним сімом є 3-ри артелерист ; кулеметник і снайпер але в 2006 році в Россії я побачив копаний знак ( Отличний танкист) і він також був з накладним сімом я якщо чесно дуже здивувся але це був 100% справжній знак і продався він за 2400 доларів. І вже потім до мене дойшло що танкіст же також був затвердженний в 1942 році як і 3 його побратима і от як раз через те я і поняв що всі знаки які вийшли в 1942 році були з накладними сімами при чому танкіст був в дуже гарномо стані як для копаного знака з маленьким скольчиком на білому пояску ну і так зовсім трошки земеля оставила на ньому слід так що я думаю що в цій темі багато ще такого чого ми фалеристи можим незнати. Друже як що всеж вийде колись зробити фото даного знаку не побрезгуйте звеніться до мене чи через лічку чи в цій темі чи в новій. З повагою
танкист с накладным симом это вполне возможно, но слабо верится) уже бы давно где-то всплыл. но вот расположение надписей ( одна сверху другая снизу ) это вообще наврятли, исключение разновидность авиации!
танкіста з накладним сімом я бачив всього один раз але побачити його ви маїте всі шанси бо вони існують просто їх реально дуже мало видано і саме головне що в 1942 році не мало кавелерів цих знаків згоріли в танках але по скільки один всеж знайшли то думаю що і ще можливо знайдуть. До речі знак знайшли в Белгородській обл
Отличный. Просто КРАСАВЕЦ. Внесу Ясность . Не было такого знака Отличный Шофер... Последний тип 22-23 на фото показал. Только в одну строку. Даные знаки начал делать з-д Победа , Москва / в две строки / были только летуны. / С 1950 года.../. Больше отличников не было таких.
По поводу отличного танкиста с накладным симом .... А вот пожарник латуный на застежке не попадался ни когда / с 92 года так и не видел ....