Продам запчастини. Стан (як на мене) добрий. Фото якщо треба, - ще зроблю. Пересилка Інтайм чи НП - на покупці. Оплата - Приват карта
Ціна 1500 грн за всі деталі. (аукціон з технічних причин не зміг зробити, не записує дані карти Привату) тому будемо іти від бліц ціни до низу. З пов
Я зарезервировал в вашей теме.все упиралось только в цену . Теперь оказывается я не при делах. Как то не по людски
На минулій неділі купив такий фільтр. Правда значно дорожче.з цих з.ч.потрібно тільки гофра. патрубок і кожух кардана.віддайте мені їх і все буде по чесному
Я попросив прицінити деталі для всіх у приват хто хотів. Всі відписали. Я виставити хотів на аук щоб було справедливо. Не вдалося. Поставив як мені здавалося із фантастичної цифри. Адже всі пропонували у приват в рази менше. (а якби я погодився???) Я ж незнав ціни і міг погодитися це булоб чесно???? Я виставив. Треба прийняти це як факт. Я продешевив, - Ви не купили деталі. На цьому пропоную і закрити тему. Вітаю нового власника. (всі питання до нього). З пов