Бажаю здоров'я. Друзі підкажіть скільки коштують такі берці? Чи можу я виставити на аукціон зимові берці типу таких? Мене зупиняє схожа на цю бірка на них. Як до цього поставляться модератори? Планую виставити з однієї гривні. Обставини так склалися що в речовій службі мого бата нема потрібного мені 48-49 розміру. Але можна отримати розміри з 39 по 44. Тому планую продати те що можу отримати. Та придбати свій розмір. Якщо хтось зможе обміняти один розмір з 39 по 44 на потрібний мені 48-49 буду дуже вдячний. З повагою ,,Діловод".
Я їх бачив на ринку . Барахольщики продавали приблизно по пару тисяч. На ринку є і на ОЛХ продають. Своє продати - не злочин, злочин, коли прапор мішками продає. У Вас реально 49? Прийміть мої співчуття. У товариша з такою ногою завжди проблеми. Навряд чи вдасться знайти. Товариш знайшов тільки чоботи типу "польська пінка". Або замовити прямо у виробника. Це не складно, я собі замовляв стандартні 42 розмір з не стандартою сіткою.
Всі берці Талан нового зразку, як літні так і зимові, ідуть на розмір менше тому, що розраховані на товсті трекінгові носки.
Никакой ответственности нет, продают такое и не только в нашей стране, ибей весь завален похожими продуктами и с похожими бирками. Те же спальные системы США или Британии которые только для армии и которых нет в свободной продаже на ибее новые и тоннами. В общем, это не наркотики или оружие, спокойно продавайте, многие гражданские с удовольствием купят. У меня к примеру термобелье ЗСУ есть и летняя одежда, с такими бирками, купил здесь, от стыда не сгораю
Даже на продажу к примеру бронеплит или касок нужна лицензия, но как видите, половина форума и аукциона )
Бажаю здоров'я. Речова служба нашого батальйону отримала всі розміри взуття.Я отримав свій розмір.Питання вирішено. Дякую за увагу до теми. З повагою " Діловод".