С Праздником Покровы Пресвятой Богородицы и Днем Защитника. Мира, добра, достатка и крепкого здоровья. Храни нас всех Господь.
А ти спробуй, а ми зацензуримо. Хоча знаючи твої можливості в словесних оборотах це буде важко, але цікаво.... Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Я студент ВНЗ,який покладає надії... Світоч української історії та археології,- ректор як дізнається шо я тут виражаюся не науковою мовою то він мені на лобі напише листа до моєї ще неспадскудженої свідомості,а так як ти мене провокуєш тут на таке благородство, не за горами як моя фантазія видасть доовгу тираду про того щура московського...
А як же ж, браття-козаки, у такий величавий день та без справжнього Козацького ГЕРЦЮ ... Га ??? https://uk.wikipedia.org/wiki/Герць Е ні, москалі ... !!! Пальцем сала не вріжеш ... !!! Без герцю у такий день не можна ... ...
Як вороги колись палили Константинополя жита – Покрови хусткою накрила Всіх Богородиця свята. Коли навколо царство змови Марнує прожиті літа, Накриє хусткою Покрови Нас Богородиця свята. Молитва з Богом є розмова, І часто подумки без слів, А Бога Матері Покрова Хай вбереже від ворогів. Від сил кривавих і ворожих, Що нашу землю гнітять знов, Хай буде завжди на сторожі Від Богородиці Покров. З СВЯТОМ, УКРАIНО!
Так мы пишем письмо, или не пишем, я уже третий бокал допиваю, а потом не смогу перо в руке держать, А почерк у меня красивый, клянусь мамой.
То поділіться з світочем української історії, бо він на "суху" соромиться. А без нього діла не буде, це я вам авторитетно заявляю.... Такоєот Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Ми теж взяли маленьку участь. правда на боці продзагоновців, алеж нігодяїв теж комусь реконструювати потрібно.