Доброго здоров‘я! Припускаю, Вам відомо, що при оцінюванні коня, обізнаний у цих питаннях покупець (особливо, циган), заглядає йому навіть у зуби; звісно, що жетони - це не коні, але ж для визначення повноцінної вартості такі предмети треба показувати не тільки спереду, а й ззаду!)…. Найцікавішим є жетон фузилера-розвідника (по рідкісності появи на копі та аукціонах), але цинк настільки з‘їджений корозією, що виникає відчуття, що він розсиплеться в руках від найменшого різкого та випадкового руху; так чи інакше, але свої 700-800-т гривень коштує… Ідентифікатор гренадера 31-го полку оцінив би у суму до 700-т гривень, принаймні, влітку у сусідів я придбав собі в колекцію екземплярчик у кращому стані за 777-м гривень: Жетон фірмана (транспортно-гужовий ескадрон) у найкращому візуальному стані, але розламаний та без четвертинки; моя думка, що в сучасних реаліях та на хвилі підняття ажіотажу до предметів історії національно-визвольної боротьби минулого століття, має шанс набрати на аукціоні десь до 900 грн. (принаймні, буває і таке (не в курсі, чи угода пройшла позитивно, чи тут були якісь махінації): https://reibert.info/lots/chetvertinka-zhetona-ss-galichina.771561/) Четвертинку краще дати бонусом до іншого жетону, але зараз навіть такі одиничні уламки почали набирати далеко не символічні суми…
Велике дякую за вичерпну відповідь,а стосовно зворотного боку то можу без проблем додати фото,але там пусто та й не хотів зайвий раз засмічувати форум