скільки може коштувати жетон смертника німецького солдата і особисті речі і останки друга світова війна.
Думаете,деньги принесут вам счастье и удачу?Задумайтесь и верните все покойнику и предайте земле,как положено.
нікого не слухайте! Оті троє намагаються збити ціну! Якщо виставите на ОЛХ, то заберуть перекупи-посередники, дадуть не більше 1600-1800 євро, треба самому виходити на родичів, тоді заробите значно більше!!!
То есть ,вас не смущает пост?Я имел в виду,что обвес-с интуриста,образно,не буквально.Вещи-со жмура. Останки на місці залишені.а прблизну вартість можна
Дякую за пропозицію, але я тільки СС-івцями займаюсь, там цінник значно вищий! У Вас звичайний вермахтовий піхотинець, так шо займайтесь самі.
Так, камрады,предлагаю ша. Для оценки выставленных тс предметов необходимо : детальныё фото каски с размером ,детальные фото фляги с указанием "течет, не течет",остальная мелочь по желанию. Тему "продажи" останков погибшего бойца не обсуждаем, тс слишком серьезно к этому относится.с уважением
Віттання всім-і мудрим і не дуже. Почнем з того що топікастер людина тут нова і тема створена не правильно--слова --жетон смертника нім солдата-неправильний вислів-правильно ЛОЗ--ну це для тих хто в темі. А тепер про мораль. У людини 5 повідомлень-прощається. Але є екземпляр який реєструється на рівнинах Північного Кавказу і пише таку ахінею що то просто ...... Як можна торгувати такими речами чи придметами-. Тим паче що це половина жетона-велика вірогідність що друга половина попала по призначенню-родичі можуть знати місце загибелі або поховання. Получається типу ---дайте мені 2 штуки зелені а я Вам віддам вашого діда.- Родичі можуть відреагувати по різному---може і скандал получитись. АЛЕ ми українці -і крім грошей нас нічого не цікавить.
Я маю на увазі остатки це залишки підсумка бритви лезвія для бритви зубна щітка ножі розкладні що повністю не зігнило