Думаю грна. 150 точно коштує,а от вище то вже ,,як-кому,, як говориться(стан),а на рахунок набивки ну що сказати з переду так собі 2 запасна мг рота 5 армійського корпуса,а ось з тилу 1 мг рота 2 резервного запасного піхотного полка буде можливо по цікавіше(таких полків було тільки 4).А що значить в нумері римське ІХ.4,то незнаю,десь бачив і такі маркіровки,навіть чимто на ландштурм змахує,та думаю що всеж то до номера стосується,жет зразка 1916 року.
Я вам що щось наказую,нє?ставте старт який забажаєте,а старт в 150 виключно моє бачення.,ви спитали я відповів.
Та ні ніяких притензій взагалі немаю до Вас, навпаки дякую що дали ореєнтир. Я маю на увазі шо за такі гроші навіть і за 300 шкода віддавати. Вибачаюсь шо не так.
гвардія,кавалерія,легка піхота(єгеря),звязківці,авіація і таке інше(може що пропустив),короче рідкісні формування там так може і від 250-500 доходити,ну і стан ще береться до уваги само собою.Наприклад звязківця станом на 4+ брав за 200,обозник/мінометник станом погірше брав за 150.А так все аукцион,хоча бачив деколи що і не інтересні жети і за 300-400 чомусь уходили,а саме за цей ну 150-200 можна дати тільки так,вище кому інтересно,мені ні якщо що.