Вітаю.Підскажіть будь ласка скільки може вартувати даний жетон.Обговорювався в розділі знахідки.Наперед дякую відкликнувшимся.
Вітаю. Саморобна річ, для збідьшення інтересу нарізана приналежність до кулеметника. Гарантій автентичності немає, тому виставляйте з 200.
А я ж то думаю, що у Війську Польському уставний жетон був зовсім іншої форми з набивним печатним шрифтом, а тут не така форма і гравіювання тексту прописом. Проте не думаю що це новороб. Можливо якийсь кадровий жовнір заказав у гравера індивідуальний неуставний жетон не такий як у інших. Але, це тільки мої догадки і як вказано вище, гарантій автентичності тому часу поки немає. По ціні від 200 гривень.
В начале становления WP после Первой Мировой не было еще стандартов на все вещи. Тем более для полка, который отправили как раз на учебу во Францию. Не на учения, а именно на учебу. Учили их именно французские инструктора. Одевали, кормили, а также выдавали жетоны естественно французы. А вот данные на жетоны наносили поляки (нашли гравера и заказали). Тем более что эти жетоны "временные" чисто на время пребывания во Франции. Здесь немного информации https://reibert.info/threads/zheton-na-viznachennja.1547159/