Значить Новий Рік я не св'яткував бо сім'ю відпрвив до тещі(обставини). І знайомий теж. То ми вирішили позавчора дати жару,сіли ми заквасили як треба,погомоніли,політика,минули згадали,друзям та ворогам щасття побажали)) Потім мене друг набрав,запросив в клуб на компи,каже що у Ворлд оф танкс є повно всяких ніштяків,пішли мовляв пошпіляєм?!! Я і поперся... А потім цілу ніч алкогольні енергетики... Додому приперся вранці... Мав поспати,не вдалося.... Сусід приперся потягнув до себе бо була не вирішенна спільна справа,сиділи гомоніли,шоб був п'яний не сказав би,якось тримало на рівні! А в нього на компі був включенний фільм 'Вогнем і мечем'! Ну,ми справу вирішели,та по чарці під той фільм... І в мене з'являється непереборне бажання стати призедентом) Подивився на Хмельницького,згадав біографію Гітлера,думаю достатньо народу страждати,счас я їх усіх,во вони де в мене будуть...) І пішов спати..))
Ромчик,считай что один голос у тебя уже есть Станешь президентом,дашь ма́ааааленькую должность где то на складе? Поближе к материальным ценностям и подальше от начальства
Ти Вітя не сиди,збирай манатки на Київ,бо Сєверодонецьк столицею робити не буду,хоч рідне місто,то задорого)