Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Zero Tolerance 0095S90BLK Flipper 3.6" S90V Black DLC Blade, Textured Titanium Handles (Limited Version), Frame Lock Ніж в стані нового, оригінал Ніж, який в США поважно кличуть «IceBreaker» - криголам, за свої форми і агресивний вигляд. Самостійний, фірмовий дизайн від ZT (KAI Group), який беззаперечно можна назвати вдалим. На клинку тут CPM S90V, одна з найкращих порошкових серійних сталей, яку було обрано за максимальну зносостійкість і довге утримання різу. Чорне DLC покриття підсилює захист і додає стримано-тактичного вигляду. Титановий фрейм-лок зі сталевим сухарем працює жорстко й без люфтів. Руків’я з титану та G10 дає надійний контроль у швидкому різі. Форма клинка добре показує себе на картоні, пластику й кабелі. 0095S90BLK не про компроміси — він про ресурс. Це ніж для тих, хто цінує різ понад усе. Загальна довжина: 229 мм; Довжина леза: 99 мм; Товщина клинку: 3,3 мм; Механізм відкриття, замок: фліпер, KVT підшипники в осьовому, Frame Lock з сухарем; Сталь: CPM-S90V в чорному DLC; Матеріал руків’я: Titanium з мілінгами; Кліпса 2-позиційна; Країна походження: США; Вага: 135 г. Додаткові фото/відео в ПП Вартість: 400$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд Віктора Мацикура на цей ніж на YouTube Ножі в наявності: Spyderco Subvert Sprint Run Carbon Fiber CPM 20CV Cold Steel AD-10 Demko Limited Edition Titanium 3V Satin Microtech Socom Elite S/E Weathered Metal Benchmade Adamas Black Tactical Chris Reeve Large Sebenza 31 Glass Blasted Spartan Helmet Microtech Ludt Merlot DLC Signature Series Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander