Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Zero Tolerance Todd Rexford 0804CF Flipper 3.9" CTS-204P Black Blade, Carbon Fiber and Titanium Handles, Frame Lock Один із найбільш харизматичних фолдерів у історії ZT, створений у співпраці з легендарним дизайнером Todd Rexford. Цей ніж поєднує в собі агресивний дизайн, преміальні матеріали та фірмову якість збірки ZT. Клинок довжиною 95 мм виготовлений зі сталі CTS-204p — твердої, з високою зносостійкістю та чудовою стійкістю до корозії. Руків’я — це комбінація карбону та титану, що робить ніж міцним і водночас легким. Завдяки підшипниковій системі KVT, відкриття фліппера — блискавичне й плавне. Вага — близько 145 г, достатньо глибока кліпса забезпечує комфортне носіння. Цей ніж — ідеальний баланс між тактичним брутальним стилем і преміальним EDC. Модель давно знята з виробництва, тому вже стала бажаним екземпляром серед колекціонерів. Ніж новий, повний комплект Загальна довжина: 223 мм; Довжина леза: 94 мм; Товщина клинку: 4 мм; Сталь: CTS-204p; Покриття леза: DLC; Матеріал руків’я: Титан, Карбон; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Країна походження: USA; Вага: 145 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Ціна: 16250 грн (389$) за новий Ціна: 10750 грн (257$) за Б/В Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Ножі в наявності: Les George MK3 Magnacut Pro-Tech TR-3 Integrity Black Relic | DLC Button Lock Pro-Tech Malibu Stonewashed/Black Nexus - CCKS Spring DPx Hest/F 2.0 Triple Black, з Rotoblock! Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 - Знижка Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5 Ножі з колекції: ZT, Terzuola, Chaves, Hogue, Klotzli