Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Zero Tolerance Sinkevich 0470 Flipper Knife Marbled Carbon Fiber (3.4" Satin) ZT Ніж в стані нового, оригінал, повний комплект Елегантний ніж за дизайном Дмитра Сінкевича, який можна з легкістю назвати джентельменським. Клинок довжиною 86 мм, товщиною 3,1 мм, загальна довжина 198 мм, вага 92 г — усе продумано до міліметра. Сталь CPM 20CV — преміум-рівень: тримає ріжучу кромку, не боїться корозії й служить роками. Руків’я — титан із вставкою з мармурового карбону, що поєднує інженерну точність і естетику. Відкриття — фліпер на підшипниках KVT, плавне й бездоганне. Це ніж не просто для носіння — це витвір, який поєднує статус, якість і щоденну готовність до дії. ZT 0470 — коли інструмент стає частиною стилю. Загальна довжина: 198 мм; Довжина леза: 86 мм; Товщина клинку: 3 мм; Сталь: CPM-20CV; Покриття/обробка леза: Satin; Матеріал руків’я: Карбон, Титан; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Країна походження: USA; Вага: 95 г. Додаткові фото/відео в ПП Ніж в Києві Вартість: 235$ Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Огляд на цей ніж від українського майстра-заточника Віктора Мацикура на YouTube: Посилання Ножі в наявності: Microtech/Bastinelli Creations 215-7S Signature Series Feather Heretic Wraith Blizzard Battle Black Magnacut Spyderco Slysz Bowie Zero Tolerance ZT0392 PURBLKWC M390 Koenig Arius Gen 4 SPK Lamia Nature Grip Arno Bernard iMamba Hinderer XM-18 S45VN Slicer Non Flipper, Hinderer Tool, Титанова накладка Kasfly Spyderco Sliverax CPM S30V C228CFP Ножі з колекції: ZT, Chaves, Hogue, Klotzli Ножі з колекції: Maxknives x Torpen, Knafs Lander