Стан абсолютно новий.Коробочник))Не носився,не точився,пролежав в коробці з дня придбання,тому умовно - новий.Клинок по центру,при закритті ножа паде під своєю вагою.Без люфтів. Є лише одна особливість:в закритому стані ді-тент не відпускає клинок,якщо фрейм хоч трохи притиснути руками.Щоб відкрити ніж,потрібно слідкувати,щоб фрейм був вільним і палець на нього не потрапляв.Ну за те незнаючі,сторонні руки не відкриють Ваш ніж,якщо що))Такий собі захист від д... А якщо серйозно - це поширена особливість даної моделі.Не у всіх без виключення таке трапляється,але по відео різних оглядачів видно,що трапляється частенько.Потенційний покупець сам вирішить,чи це для нього критично,але на мою суб'єктивну думку це взагалі не проблема.При бажанні можна просто розібрати ніж та впресувати глибше кульку ді-тенту.Процедура зовсім не складна та я не маю бажання розбирати новий ніж,який ще й в продажі. Будуть запитання,звертайтесь в ПП. Характеристики: Клинок - CPM-20CV Покриття/оздоблення клинка - Satin Фіксація клинка - Frame Lock Каркас - Titanium Механізм відкриття - Фліпер Руків'я - Вуглецеві волокна Дизайнер - Dmitry Sinkevich Вага:95 г Загальна довжина:198 мм Довжина клинка:86 мм Довжина руків'я:112 мм Товщина клинка:3 мм Країна походження:США Отвір для темляка, Кишенькова кліпса Ціна: 15550 грн(можливий торг) Оплата на карту.Відправка НП.