Прийшов з дня народження. Не буду чіплятись до слів, але якщо Ви перший раз вийшли в тому році, то що тут скажеш. В тому році ми копали до 20 січня, а в цьому році я болт забив довбати бетон, хоча люблю походити по лісі і вкопати ямку,другу.
Ви, щоб зрозуміти, написали в тому році, а треба, напевне, було написати, в цьому році, от і все розуміння. Без обід. Навіть не суше після вчорашнього.
камради вчора їдучи на роботу підслухав одну цікаву бесіду, буцім то один дядько придбав в місті Судова Вишня Львівської обл. будинок.поселившись в ньому почув дивний незрозумілий стукіт в кухні під підлогою. визвав чи то гпазову службу, чито надзвичайників. підлогу зірвали і знайшли там чито криївку чи то вхід в підземелля, передаю дослівно "наповнену скарбами" власник цього будинку отримав скількись там відсотків від знайденого скарбу.
інколи такі історії правдиві В мене на роботі чоловік копав яму на гараж, то з сторони сусіда (до ДСВ там жив польський адвокат) викопав пару ящиків (залишки деревини тільки були) з посудою, я сам дивився клейма, деякі ще до ПСВ. Так що в деяких історіях є правда, просто зараз мало хто хоче її перевіряти
Всім привіт )) Організовується зліт копачів та колекціонерів в м.Прилуки Чернігівської області 30.04.2016р. - 01.05.2016р. http://vk.com/wall-70258150_5218 Цього разу якщо все добре то можливо і спонсори будуть якщо пощастить. Триватиме два дні тож палатки мати обов"язково.
Та то таке більше 1000 км туди і назад - не проблема (сарказм ) ) Маю вільні місця в машині - бронюйте квитки
В 93 году жил на Воле-Ковельской,рядом с селом были огороды,при посадке картохи находил перескоп от стереотрубы, траки.