Ещё есть правда в СМИ))) http://news.tochka.net/106456-terno...azila-afrikanskikh-studentov-obezyanami-foto/
В комментариях на сайте France24 звучат призывы бойкотировать Евро-2012 и не ездить в Украину, "одну из самых расистских стран в мире". "Очевидно, что украинцам совсем недавно открылся современный мир. Они просто невежественные", - пишет FoValere. А ведь всё чаще мысль:может учить украинский и на ПМЖ к невежественным))
Ая-я-я, назвали всё своими именами, а общественность обиделась ну не сволочи, а? то ласкаво просимо )))
"Біля Орнави лилася чорна кров... Араби з неграми билися за наших курвів". Всех вместе, включая курв, нах в Африку, на ударную уборку кактусов голыми руками !
Міжнародний скандал розгорається навколо публікації в "Новій тернопільській газеті", де на першій шпальті надрукували образливий для темношкірих і арабів матеріал. Африканців видання зобразило в колажі у вигляді мавп, що обіймають блондинок, на тлі групи темношкірих, які п'ють пиво, з заголовком "Біля "Орнави"(місцевий торговий центр) лилася "чорна кров" і підзаголовком "Араби з неграми билися за наших курвів". У статті ідеться про бійку між студентами з африканських та арабських країн через тернополянку, пише "Сегодня". Тон і лексика публікації, некоректні як до темношкірих, так і до українських жінок, шокували не тільки тернополян. Про статтю вже дізналися за кордоном, і тепер Україну звинувачують у відвертому расизмі та ксенофобії. Французький сайт The Observers процитував скандальну статтю і взяв коментар у студента-конголезця Бекса Лава, який четвертий рік навчається у тернопільському університеті ім. Пулюя. За словами африканця, в колажі на задньому плані зображені його земляки-однокурсники, які не мають відношення до інциденту під "Орнавою" і без поняття, як їх фото, зроблене задовго до конфлікту, могло потрапити в газету. Лава скаржиться, що українські студенти тепер сміються над його друзями. Конголезець зізнається, що над темношкірими в Україні знущаються. Автор статті у тернопільській газеті не зазначений. Крім образливого колажу і заголовка, вся публікація витримана в расистському стилі. Студентів з Африки називають "чорною навалою", яка несе "загострення криміногенної ситуації, сплеск проституції і невідомі хвороби". Редактор "Нової тернопільської газети" Микола Мартинчук заявив, що не вважає цю статтю образливою і не бачить в ній порушення журналістських стандартів та етики. "Ми не говорили , що африканці та араби люди нижчої раси. Але якщо вони тут вчаться, то повинні поважати наші закони і традиції, а вони часто порушують їх", - заявив Мартинчук. Стиль статті главред вважає нормальним, а непристойне слово "курва" - нормативним: "Його навіть Іван Франко вживав". Тим часом коментарі, які залишають іноземці під статтею на французькому сайті, дуже неприємні для нашої країни. Пі Кофі зауважує, що рівень цивілізованості Україні ви]явився нижчим африканських країн. А Ентоні Кук радить іноземцям влаштувати бойкот Україні і не їхати сюди. http://tsn.ua/politika/cherez-rasis...iy-gazeti-spalahnuv-mizhnarodniy-skandal.html
Из деревни мужик (телевиденья - нет, радио - нет, газеты - не приходят) приезжает в город, заходит в автобус. Там негр. Мужик: - О-о-о-о!!!! Обезьяна!!! Лови ее. Ну, его в милицию… Милиционер ему говорит: - В чем дело? Это негр, такой же человек, как и ты, только черный… - Извините меня. Я не знал. Телевизора нет, радио нет, почты нет. - Я тебя понимаю, но ты хотя бы перед человеком (негром) извинись. Мужик подходит к негру и говорит: - Извини меня, я не знал… телевизора - нет, и т.д. Негр: - Ладно. Я тебя прощаю… Мужик: - БЛЯ!!!! ОНА ЕЩЕ И РАЗГОВАРИВАЕТ!!!!!!!!! Два мужика собрались выпить. Глядь - мимо негр идет. Ну, они к нему, мол, третьим будешь? Негр сперва отказывался, «не умею» - говорит. «А чего там уметь? Наливай да пей» - настаивают мужики. Насилу уломали. Пошли на стройку пить - на улице не удобно. Выпили. Налили негру - выпил - упал. Ну, мужики его за руки, за ноги выносить со стройки - нехорошо товарища бросать. Только до ворот дошли, как выскакивает сторож: - Мужики, пить - пейте, но зачем рубероид пи*дить?
- Тату, дивись - обізяна!!! - Я прошу прощения, вы не могли бы сказать вашему сыну, что я не обезьяна, а такой же человек, как и вы? -Ти бач, синку?! Говоряща обізяна!!!
Да ладно вам-бываю в Тернополе частенько,а ведь москаль ёлки палки...хотя вы в чем-то правы.У нас просто учиться никто не хочет,кроме негритосов и арабов-те учатся где дешевле а не качественней...выйдут после таких ВУЗов и как были обезьянами такими же и останутся...правда СПИД и сифилис после них останутся тернопольским курвам и их будущим мужьям в наследство!
Вот вы дикие,вам же сказали :украинцам совсем недавно открылся современный мир,а в современном мире люди спариваются с жывотными,как ,например,в просвещённой Франции
А мне нравиться способ коим украинцы открывают мир. Выучить мову и проехать 4000 км.? Не легко. Зато не видеть зоопарка на улицах.
http://korrespondent.net/video/ukraine/1299587-na-shulyavke-nachali-snosit-sekond-hendИ на нашей улице праздник...http://wek.com.ua/article/58764/ "Шулявку наконец-то очистят от сборища негров"
Так а я не поняв шо негри з арабами роблять в Тернополі у них чо з учбовими закладами так всьо х*рово ???
Я под столом Смотрите реакцию этого существа с 50ой секунды видео ... http://korrespondent.net/video/ukraine/1299587-na-shulyavke-nachali-snosit-sekond-hend