Завидую тернопольским)

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Lesik, 30 січ 2012.

1. Lesik

Lesik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    москва
  2. Цікаві лоти

1. Оригінальний британський тент/намет, що іменується також "basha" (БАША). Матеріал: 100% н...
      1500 грн.
    2. Продам б. у. Спальник від терра інкогніта за вашу ціну. Підійде як демісизон температурний режим -5-...
      247 грн.
    3. Антимоскітна сітка накидка армії США. Служить для захисту від комах у похідних умовах у вигляді розт...
      550 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Антимоскітна сітка накидка. Розмір полотна 3х3 метри. Стан: нова В наявності є інші розміри
      450 грн.
    5. Набiр чоловiчий для подорожей виробництва Францii.
      650 грн.
  3. SILVESTER

SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів
    ....чето я не понял я о какой правде речь...?

4. ejnalej

ejnalej Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    Правда в том, что негры это обезьяны, а девушки что с ними путаются - курвы.

5. Карл Радль

Карл Радль Feldwebel

Повідомлення:
    271
    Адреса:
    Україна, Харків.
    Точно:smile_12:

6. SILVESTER

SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів
    ....ааа,вот оно че,а то я читаю читаю....

7. Lesik

Lesik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    москва
    В комментариях на сайте France24 звучат призывы бойкотировать Евро-2012 и не ездить в Украину, "одну из самых расистских стран в мире". "Очевидно, что украинцам совсем недавно открылся современный мир. Они просто невежественные", - пишет FoValere.

А ведь всё чаще мысль:может учить украинский и на ПМЖ к невежественным))

8. Praetorian

Praetorian Feldwebel

Повідомлення:
    678
    Адреса:
    Україна
    Ая-я-я, назвали всё своими именами, а общественность обиделась :smile_5: ну не сволочи, а? :eek::D
    то ласкаво просимо )))

9. Димыч71

Димыч71 Gefreiter

Повідомлення:
    121
    Адреса:
    из СССР
    "Біля Орнави лилася чорна кров... Араби з неграми билися за наших курвів".
    Всех вместе, включая курв, нах в Африку, на ударную уборку кактусов голыми руками !:smile_4:

10. Карл Радль

Карл Радль Feldwebel

Повідомлення:
    271
    Адреса:
    Україна, Харків.
    Міжнародний скандал розгорається навколо публікації в "Новій тернопільській газеті", де на першій шпальті надрукували образливий для темношкірих і арабів матеріал.

Африканців видання зобразило в колажі у вигляді мавп, що обіймають блондинок, на тлі групи темношкірих, які п'ють пиво, з заголовком "Біля "Орнави"(місцевий торговий центр) лилася "чорна кров" і підзаголовком "Араби з неграми билися за наших курвів". У статті ідеться про бійку між студентами з африканських та арабських країн через тернополянку, пише "Сегодня".

Тон і лексика публікації, некоректні як до темношкірих, так і до українських жінок, шокували не тільки тернополян. Про статтю вже дізналися за кордоном, і тепер Україну звинувачують у відвертому расизмі та ксенофобії.

Французький сайт The Observers процитував скандальну статтю і взяв коментар у студента-конголезця Бекса Лава, який четвертий рік навчається у тернопільському університеті ім. Пулюя. За словами африканця, в колажі на задньому плані зображені його земляки-однокурсники, які не мають відношення до інциденту під "Орнавою" і без поняття, як їх фото, зроблене задовго до конфлікту, могло потрапити в газету. Лава скаржиться, що українські студенти тепер сміються над його друзями. Конголезець зізнається, що над темношкірими в Україні знущаються.

Автор статті у тернопільській газеті не зазначений. Крім образливого колажу і заголовка, вся публікація витримана в расистському стилі. Студентів з Африки називають "чорною навалою", яка несе "загострення криміногенної ситуації, сплеск проституції і невідомі хвороби".

Редактор "Нової тернопільської газети" Микола Мартинчук заявив, що не вважає цю статтю образливою і не бачить в ній порушення журналістських стандартів та етики.

"Ми не говорили , що африканці та араби люди нижчої раси. Але якщо вони тут вчаться, то повинні поважати наші закони і традиції, а вони часто порушують їх", - заявив Мартинчук.

Стиль статті главред вважає нормальним, а непристойне слово "курва" - нормативним: "Його навіть Іван Франко вживав".

Тим часом коментарі, які залишають іноземці під статтею на французькому сайті, дуже неприємні для нашої країни. Пі Кофі зауважує, що рівень цивілізованості Україні ви]явився нижчим африканських країн. А Ентоні Кук радить іноземцям влаштувати бойкот Україні і не їхати сюди.

http://tsn.ua/politika/cherez-rasis...iy-gazeti-spalahnuv-mizhnarodniy-skandal.html

11. ejnalej

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    Какой-то гибрид Бэкхема и Вагнера Лава. :D

12. YODLER

YODLER Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    15
    Повідомлення:
    1.287
    Адреса:
    Kiew Horst-Wessel-Str. 18
    Из деревни мужик (телевиденья - нет, радио - нет, газеты - не приходят) приезжает в город, заходит в автобус. Там негр.
    Мужик:
    - О-о-о-о!!!! Обезьяна!!! Лови ее.
    Ну, его в милицию…
    Милиционер ему говорит:
    - В чем дело? Это негр, такой же человек, как и ты, только черный…
    - Извините меня. Я не знал. Телевизора нет, радио нет, почты нет.
    - Я тебя понимаю, но ты хотя бы перед человеком (негром) извинись.
    Мужик подходит к негру и говорит:
    - Извини меня, я не знал… телевизора - нет, и т.д.
    Негр:
    - Ладно. Я тебя прощаю…
    Мужик:
    - БЛЯ!!!! ОНА ЕЩЕ И РАЗГОВАРИВАЕТ!!!!!!!!!

Два мужика собрались выпить. Глядь - мимо негр идет. Ну, они к нему, мол, третьим будешь? Негр сперва отказывался, «не умею» - говорит. «А чего там уметь? Наливай да пей» - настаивают мужики. Насилу уломали.
    Пошли на стройку пить - на улице не удобно. Выпили. Налили негру - выпил - упал. Ну, мужики его за руки, за ноги выносить со стройки - нехорошо товарища бросать. Только до ворот дошли, как выскакивает сторож:
    - Мужики, пить - пейте, но зачем рубероид пи*дить?

13. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    от острой нехватки москалей перекинулись на негров.

14. Lesik

Lesik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    москва
    ТС москаль:D

15. ejnalej

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    3.488
    Адреса:
    Бурштинштадт
    - Тату, дивись - обізяна!!!
    - Я прошу прощения, вы не могли бы сказать вашему сыну, что я не обезьяна, а такой же человек, как и вы?
    -Ти бач, синку?! Говоряща обізяна!!!

16. Милошевич

Милошевич Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Да ладно вам-бываю в Тернополе частенько,а ведь москаль ёлки палки...хотя вы в чем-то правы.:beer:У нас просто учиться никто не хочет,кроме негритосов и арабов-те учатся где дешевле а не качественней...выйдут после таких ВУЗов и как были обезьянами такими же и останутся...правда СПИД и сифилис после них останутся тернопольским курвам и их будущим мужьям в наследство!:D

17. Lesik

Lesik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    москва
    Вот вы дикие,вам же сказали :украинцам совсем недавно открылся современный мир,а в современном мире люди спариваются с жывотными,как ,например,в просвещённой Франции

18. Милошевич

Милошевич Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Если вы господин Lesik это мне-то ошиблись уважаемый-я такого не говорил,скорее всего наоборот!

19. Lesik

Lesik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    222
    Адреса:
    москва
    Я в общем..)),сегодня я понял,что украинцы недавно открыли мир:smile_6:

20. Милошевич

Милошевич Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Сегодня я лишний раз убедился,что журналистов готовят на уровне советской сельской школы!;):D

21. businassman

businassman Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    19
    Лоти
      на продажу:
    5
      продані:
    37
    Повідомлення:
    422
    Адреса:
    Україна
    согласен на 100%:smile_12:

22. Русганс

Русганс Obergefreiter

Повідомлення:
    140
    Адреса:
    Пермь Россия
    А мне нравиться способ коим украинцы открывают мир. Выучить мову и проехать 4000 км.? Не легко. Зато не видеть зоопарка на улицах.

23. syron

syron Gefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    ---------

Images:

330_60792.jpg
  24. веселий молочник

веселий молочник Gefreiter

Повідомлення:
    60
    Адреса:
    wild west
    Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожен з них — народ, всі — баганосці. (С) Лесь

25. Krieger 2011

Krieger 2011 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    450
    Адреса:
    м.Стрий
    Так а я не поняв шо негри з арабами роблять в Тернополі у них чо з учбовими закладами так всьо х*рово ???

26. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення: