Предложу такой вот затворчик ТТ Под востановление хотя и так работает (проверено) Возможен обмен Цена 300 грн
Ставати в чергу дійсно марно Продавець відмовився продавати лот,хоча номер картки скинув і гроші отримав Причина - хотів виставити на аук з 300 грн ,хоча написано - обмін,де на ауку таке неможливе Думаю все тут зрозуміло,лічка бере своє.
ну напевно треба булоб і наказувати такі речі зі сторони сайту одне питання коли відмовив продавати нескидаючи картки і неотримуючи грошей а інше коли людина свідомо згідно резерву підтвердила все скинула номер картки і отримала гроші а потім вирішила вкусити,,більше,,
Однозначно "чорний список",нехай модератори вирішують,що з ним робити. Країна має знати своїх героїв. Людина згідно правил може продавати кому завгодно,але якщо дала реквізити і отримала гроші, а товар не висилає,це вже кидок. Руслан,300 гр це не багато,але навіть як поверне,будеш знати,що з ним не варто мати справу.
Юра,привіт я йому то саме написав шо перш ніж шось зробити то тре добре подумати. Нехочеш продавати чи побачив шо шось не то,не скидай номер картки А так гроші отримав вчора а сьогодні написав шо не продає хоча думаю шо продав просто дорожче я просто незнаю чи така ситуація потребує на чорний список?
Отримаючи гроші,береш ша себе зобов'язання по відправці товару. Бо взявши гроші,ти підтверджуєш,що товар вже не твій,а купця. Кожен може передумати продавати,але про це пишуть у темі і до отримання грошей.ИМХО Тут є два варіанти: 1-створити тему у "чорному списку",запрости туди модератора. Цей розділ існує саме для таких спірних питань. Якщо буде потреба,тему видалять. Розмірковуючи,чи купити щось у людини,спершу передивляюсь його реєстрацію,чорний список,а вже тоді білий. 2-запросити одного з модераторіа куруючих розділ сюди,підключити його до вашоі лічки. Вони вже і приймуть рішення. Зрапрости-скопіюй нік модератора і за ним без пробілу постав@. Рішення за тобою.