У меня скажився собака-дворняга довелось стрелять з флобера профи 3 в морду и в голову чтобы убить Было зделано примерно 4 или 8 выстрелов, точно не помню Патрони були димедролинг А обычными патронами только спину и живот почухав. Жалко пса але я боявся щоб не покусав Стреляв з 2 метров.
нема чим хвалитись. а собаці хоч дворняга хоч породиста щепленя треба робити в потрібний час доглядати та лікувати за потребою щоб потім не робити тут теми про те що я такий молодест встрелив песа з флобера, ану усі мене тепер хваліть
Флобер против атакующего пса не лучший вариант калибра 4. Хотя бы 6 как те что у чехов это вариант, но не то что у нас. Смысл в калибре 4 около нуля. Лучше уже газюк против пса или травмат.
Доброго дня,застосовував газовий балончик ко джет оригінал бажання атакувати у підбуля зразу відпало.З повагою
Перепрошую перепутав застосовував газовий балончик Ко фог,так як він аерозольний,ко джет струйний трохи для інших застосувань.З повагою
Доброго дня,ось силка на аукціон.З повагою https://reibert.info/lots/moshchnoe...-pfeffer-ko-fog-obyomom-50-ml-original.636051
Якщо сокира була б.... Грузины идут с охоты с медведем, люди спрашивают: - Гризли? - Зачем гризли, душили.