Така защіта від любої пушки спасе. Надьожна штука ! Я інколи читаю назви тем, та і так пости , і я в ах...ї !!! Невже ви або школу так інтенсивно прогулюєте, або там таки ніхера не вчать вже ? Йолки палки негри вже давно не пашуть на плантаціях, кріпостне право скасували, вже в селах і паспорти видають і люди в космос літають ..... невже з грамотою так туго ? Це ж елементарні речі !!!! По ціні металу ваша защіта. Може трохи більше . Цитую гуру - " но любітеля " .
[QUOTE = "D-day, post: 11460941, member: 23890"] Така защіта від любої гармати спасе. Надьожна штука! Я Інколи читаю назви тим, та и так пости, и я в ах ... ї !!! Невже ви або школу так інтенсівно прогулюєте, або там таки ніхера НЕ вчать Вже? Йолки палки негри Вже давно не орють на плантаціях, кріпостне право скасувалі, Вже в селах и паспорти видають і люди в космос літають ..... невже з грамотою так туго? Це ж елементарні РЕЧІ !!!! За ціні металу ваша защіта. Може немного более. Цітую гуру - "але любітеля". [/ QUOTE] дякую Вам за відповідь