Доброго часу камради! Флажок запобіжник після того як стає в бойове положення більше не може змінити позицію. як я вже не крутив і не думав дійшов тільки до висновку що курок не дотягує до кінця при взводі, що не дає змоги флажку ставати на 12 і 3 години. підкажіть в чому проблема.
флажок стає на 12 тільки коли дотягнути його в ручну за курок. на 3 вже не стає. займає всі позиції тільки в розібраному вигляді без курка. ставив іншу голку, пружину курок, нічого не змінилось. сам затвор чистий, нііде нічого не заважає. єдине не поставив екстрактор через відсутність омеги але як я розумію це не впливає.
У меня такое было. Но я с другого затвора ставил части. А они не подошли. Из-за этого флажок не работал.
а підкажіть, флажок має заходити за взведений курок щоб штатно працювати (як на останньому фото), чи він має по курку їздити?
в обговоренні проблеми в приваті слова одного камрада заставило мене ще раз полізти до затвора, і я розібрався з проблемою. мої оригінальні стержні (тільки від іншого маузера) якими з"єднується шептало з рамою були на міліметр замалі, через те шептало гуляло і затвор не міг працювати штатно. я знайшов які небуть гвинтики які дуже туго війшли на місця з"єднання і все запрацювало в штатному режимі і як має бути. дякую всім за увагу та допомогу.