Доброго дня, торгувався за лот моя ставка 30 грн була остання судячи з інтерфейсу, після торгів приходить повідомлення що лот проданий іншому користувачу за 30 грн, як це зрозуміти
Upd прочитав що автоставка стоїть в пріоритеті за ручну, абсурд. Як таке може бути щоб стояла моя ставка 30 а за нею в "тіні" ще одна така ж. Це абсолютно нечесно, тим більше про це ніяк не повідомляється. Було б добре якби про такі махінації повідомляли хоч десь, бо 5 останніх хвилин був на сторінці з торгами та очікував перебивати ставки а тут бац продано за суму як в моїй ставці комусь іншому. Розумію якби робот за іншого користувача перебивав мої ставки в +, а тут так підло. В моєму "кейсі" товар був рядовий, а як бути якщо купувати рарик який буває 1 раз в рік у продажі і хтось таким чином за спиною може за ідентичну сумму купити лот? Розчарований
В правилах приоритет автоставки указан, если бы Вы их прочитали заранее, то знали бы это. Кстати, автоставки были и у Вас и у Вашего оппонента, но у него на большую сумму и поставлена на девять дней раньше. Отсутствие оповещения об автоставках вполне логично, потому что оно давало бы возможность для разгона. У Вас было 13 часов, чтобы перебить последнюю ставку, чего Вы не сделали.
В виде таблицы нигде, для этого нужен административный доступ. В закладке "оповещения" у Вас были извещения о всех ставках, посмотрите.
Весем добрый вечер, Глубоко извеняюсь что пишу в етой теме, просто что бы не создовать еще тему, обьясните пожалуста уважаемые модераторы, что со временем на аукционе, мне одному кажеться, или нет, но время на аукционе не точно работает?