Доброго дня. Поясніть, будь ласка, чому коли приймаючи участь в аукціоні, в якому текуча максимальна ставка становить 1000грн., а крок 100грн., я вказую "Торгуватись автоматично до 2000 грн." - мої 2000 грн. зразу ж бачать всі відвідувачі сторінки лоту як текучу максимальну ставку? Правильно було б не "світити" автоматичний торг, а у випадку якщо інші учасники торгів не готові платити 1100грн. - лот повинен бути проданий мені за ціною, 1000+100=1100грн. Але зовсім не за 2000грн. Поясніть, будь ласка, якщо щось не розумію. або внесіть зміни до автоматичних торгів. Дякую. З повагою.
Так бывает когда по невнимательности сумма пишется в верхнюю строчку ставки а не автоставки, которая ниже.
Нет, вашу автоматическую ставку никто не видит. Если другой участник торгов сделает ставку большую вашей текущей ставки, то ваша автоматическая ставка перебьет эту ставку на текущий шаг ставки по лоту и если её опять перебьют, то будет торговаться за вас пока не достигнет указанного вами максимума. Описанное вами бывает, как справедливо заметили выше, если вы сумму 2000 грн. указали в вашей ставке, а не в автоставке.