Зампотыл

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем bodia.mina, 25 жов 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Переходники для глушителей на СКС, карабин Мосина....Доброго дня камради, саме ця тема камрада. (Зампотылу), замовив з цієї теми перехідник, все прийшло, почав встановлювати не підходить, написав до нього і почалось, пишу йому що відправлю назад,, його виріб,, нехай замінить або поверне гроші а у відповідь,, єврейські відмазки,, я зрозумів що толку не буде почав сам на К.О.44сточувати базу мушки, цілий день з цим провів зточив все до нуля трохи ствол позточував, і примірював постійно перехідник Накінець майже на половину зайшов але проблема вже нема що зто увати все рівно із стволом, було вмене два варіанти або якось іти до кінця або везти в збройова майстерню де по моїх підрахунках заплатив би 1500 грн. Якщо цікаво скину нашу перепису, до чого це жадна людина. Я думаю якщо виготовляє і продає товар то ти несеш особисто повну відповідальність за нього, при потребі міняєш або повертає гроші. Написав модератор сказав сюди написати, погано що є такі ситуації. Дякую всім за увагу. З пов....... П. С. Більше він мені не відписував, повний... мороз,,, ну щож, нехай йому це все в ближньому майбутньому повернеться не в його користь, не робиться так, не порядно з його сторони.

Останнє редагування модератором: 25 жов 2020
    Heinrich Mueller, vgvg4, 5.45 та 2 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Рогатка и 20 шариков. Довольно классная и мощная игрушка. На крышку добавлен неодимовый магнит.
      380 грн.
    2. (в наявності 45 шт.)
      Газовий балончик “Терен 4” Тип: аерозольний. Відправка Новою та Укрпоштою.
      100 грн.
    3. Сталеві кульки у якості метального снаряду, грузу, тощо. Маса 1 шт ~ 2.1 г.
      220 грн.
    4. PETG. Рамка - монолит, оси - нержавейка, ударник - сталь, в курке - стальной элемент. Под заказ можн...
      500 грн.
    5. Продам Стартовий пістолет Ekol P-29 Rev II Black + Холості набої Ozkursan 9 mm 40 шт. Все працює, по...
      3000 грн.
  3. Зампотылу

Зампотылу Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Киев
    Всем добрый день!
    Ситуация иная, чем хочет показать ее bodia.mina
    Он купил у меня переходник на карабин Мосина обр.1944. Их изготовлено и продано за несколько лет более 50 шт. Стандартный размер (диаметр) прилива на них - 17 мм. (+-2 мм). В переходнике выборка под него (прилив) - 17.2 мм. Получив переходник, человек пишет - "не налазить". Прошу выяснить, что именно "не налазить". С трудом выясняем, что диаметр прилива на карабине - почти 19 мм. Я думаю, что карабин ремонтный, с заменой всего мушечного блока с приливом. Прошу сделать его фото и померять все размеры, чтобы убедиться и решить что можно сделать. В ответ получаю - подобные фото.... И требования: выслать "той шо пiдiйде" обо "вернуть грошi". Я пишу, "подход к ситуации у Вас не правильный", в он - за свое. Хотя я уже был готов изготовить индивидуальный переходник для этого товарища.
    Естественно, все это в переписке есть.

Images:

IMG_20201023_195508.jpg
    IMG_20201023_205625.jpg
    IMG_20201023_205649.jpg
  4. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Яка причина, я що розміри подавав? Я замовив готовий виріб, прийшло не підходить написав щоб поміняти або повернути гроші а у відповідь зовсім інша писанина і ні слова що товар замінить я або повернеться гроші... Зараз скину повну перепису,у відповідь нічого не поступаловсе рано чи пізно вийде боком, так свій авторитет і рипутацію не робиться, продавець несе відповідальність за свій товар..

Heinrich Mueller подобається це.
  5. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
  6. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Просто так не робиться,треба відповідально ставитись,всяке буває,є проблема вирішив і все,хто мені компенсує мій час,нерви,так на силу добив молотком,звісно зверху положив тряпку зложену в пару слоїв,по верху поставив грубу дошку і молотком забивав,бо зточувати вже не було що, ще і ствол трохи позточував,за це мені ніхто нічого не поверне...Я написав щоб мали на увазі і в разі чого ні повернення товару ні грошей не буде,просто тупі відмазки,прикро що виникла така ситуація,виходить що просто кинули на гроші,ось і все.Дякую всім за увагу.

7. 5.45

5.45 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.411
    Адреса:
    Украина
    Парень на рекорды идёт... Мне кажется больше тем в ЧС чем о нем, ни кто не имеет...

Heinrich Mueller та ANARXIST подобається це.
  8. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Нажаль так, но так не робиться, всі ми люди і нікому нехочеться щоб їх дурили, є шахраї а є по рядні люди. З пов.

9. 5.45

5.45 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.411
    Адреса:
    Украина
    Так ситуация как то решаеться?

10. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Вс можна вирішити, можна було вирішити і до того ніж я написав но камрад чомусь вирішив по інакшому, не відписував і тут терпіння лопнуло і написав щоб на майбутнє інші камради вважали, перестраховувались як щось купляти, прикро коли тебе так,, кидають,, за твої гроші.

Heinrich Mueller та 5.45 подобається це.
  11. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    1637
    Лоти
      на продажу:
    25
      продані:
    2.987
    Повідомлення:
    14.844
    Адреса:
    Квантико,штат Вирджиния
    Здравствуйте.
    Подключите меня к переписке.

12. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    minitarn3838 подобається це.
  13. Зампотылу

Зампотылу Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Киев
    Подключил.

14. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
  15. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Доброго дня шановний, модератор,, хотілось би знати, ви рішення прийняли по цій ситуації?З пов.

16. Зампотылу

Зампотылу Stabsgefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    66
    Повідомлення:
    40
    Адреса:
    Киев
    Еще раз для сообщества объясняю и аргументирую свою позицию. Без эмоций, оскорблений, обвинений.
    В данной конфликтной ситуации считаю себя правым. Аргументы:
    - покупатель купил переходник на карабин Мосина обр.1944. (Для информации: наружный диаметр прилива мушки в этом типе карабинов - около 17 мм. (16,9-17,1). Получил и пишет: "не подходит, замени на тот что подойдет". С трудом удалось "выведать", что же не подходит. Заставил померять. Получил фотографии, правда некоторые не читабельны или "не о том". Но, причину определил: прилив мушки на его карабине - почти 19 мм. (по фото похоже 18,8). За всю историю продаж переходников на КМ - это первый прецедент.
    - предложил варианты решения: либо я "растачиваю" переходник или вы самостоятельно стачиваете прилив до стандартного, займет 10-15 мин. Человек не слушает и только одно: "Дай такой, который подойдет или верни деньги". Пишу: "Такого не существует, нестандартный прилив, надо изготавливать под заказ". Не слышит. И понеслась: ЧС, оскорбления, обвинения (все верху, можно почитать).

На данный момент, я жду участия в разрешении данного конфликта модератора. Вердикт Yarik_jar ("даю неделю...") считаю ... мягко сказать, непрофессиональным: человек совершенно не вникал в ситуацию, даже не захотел знакомится с перепиской покупатель-продавец (я ему предлагал и настаивал), принял к сведению заведомо ложные аргументы и обвинения одной из сторон (например, что я мог сознательно изготовить и отправить бракованые пбсы на восток.... Я, который неоднократно там был и имею не одну благодарность от частей, волонтеров), даже не вникнув в их суть и логику.
    Возможно, этот модератор "уберет" меня с форума, 05.11. истекает его ...счетчик.
    Да, проколы и "лажи" были, не идеален. Но и очень много делалось и сделано.
    Соответственно, кто заинтересован в моей продукции и услугах и кому нужны мои контакты (тел., емейл) прошу написать в личку.
    С уважением, Виталий.

17. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Знову відповідь ні про що, ЄЄ ПОСИЛАННЯ ПЕРЕПИСКИ, ЗНОВУ ЗА СВОЄ, ЗНОВУ ВСЕ ПЕРЕКРУЧУЄ ЩОБ УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА СВІЙ,, БРАКОВАНИЙ ТОВАР,, , які можуть бути відмазки, продавати брак і оправдовувати себе, так не ьуде, потрібно відповідати за,, свій товар,,. Ми з камрадом вимагаємо повернути нам наші гроші, тільки так можна вирішити ситуацію, ЩЕ РАЗ НАГАДАЮ... ПОВЕРНУТИ ГРОШІ.... ТОДІ МІЖ НАМИ БУДЕ ЗНЯТО ДИСПУТ ПО ТЕМІ, В ІНАКШОМУ ЧЕКАЄМО РІШЕННЯ МОДЕРАТОР.

Останнє редагування: 2 лис 2020
  18. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    В моїй переписі все є, про які образи в його сторону там написано? Знову морозиться, ще раз нагадую, із зточуванням бази мушки вмене був затрачений весь день, руки вмене правильно заточені і багато років назад я працював токарем на заводі, його так сказати виріб не заходив, базу зточив під ноль і хіба позточував трохи дуло карабіна ну і вороніння, виходу не було довелося дальше добивати молотком, дуже повільно і туго йшло але якось добив, вибору небуло вмене або щось зти зробити або везти у Львів в збройова майстерню де би заплатив як мінімум 1500 грн., дякуючи такому бракоробу... ШАНОВНИЙ,, камрад,, Зампотылу, звертаюсь до вас ще раз, поверніть мені гроші і все, я вже не кажу за зіпсутий товарний вид карабіна, за втрачений цілий день, за нерви і емоції, просто поверніть гроші, в диспут є вся переписки і нічого не потрібно перекручувати, всі грамоті і вміють читати.

19. bodia.mina

bodia.mina Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    41
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Жадність губить, думає нажерся..... На все свій час....

Статус теми:
Закрита.