Вітаю товариство! Тема копу по війні для мене нова. Потроху входжу в курс справ) Знайшов в архіві інформацію про невеличкий танковий бій. Поїхав в розвідку, попалось таке залізо і багато осколків. Цікаво чи це від військової техніки?
Вечер добрый. Вот обсуждали подобную находку https://reibert.info/threads/rebristaja-kak-by-rukojatka.1222693/#post-13573441
Доброго вечора. Походу ,там все з однієї опери СГ. Добавлю до вище визначеного,там є частина поїлки для корів,та дві частини тормозного барабана.Думаю ,що з війною не пов"язано.Так що шукайте далі де був той бій.
Дякую за інформацію! Отут я затупив) моє дитинство пройшло на колгоспному дворі і в коровниках в тому числі. Як зразу не побачив) А що ж лишається.. буду шукати..
Доброго здоровья! Поздний, со второй половины 1943 года, т.н. «унифицированный» трак на Т-34 и САУ на их базе. На рисунке справа.
Дякую за визначення! Дивився проходи, ціна на трак не порадувала. Пізно знайшли те місце. Ту купу заліза накопали за годину. Багато дисків Дєгрярьова танкових. Будемо шукати решту танка. Або танків)