Так, дякі з предметів ідентичні. Але щодо того, що частина з них є кресалами ?... Та й рейтинг продавця, трошки більший за "0," не може підтверджувати його обізнанність. При наборі в Гуглі " Кресала " подібні екземпляри не вискакують. Дякую за увагу до моєї теми. З повагою.
Доброго вечора, думки є різні конкретно по даному предмету, одні стверджують, що це є кресало, інші що це заглушка на колесо до кінного воза ( немає фото щоб Вам показати). В мене в самого таких "штук", штук-5.
Міцного здоров'я! точно не кресало, треба шукати щось по дерев'яних возах, можливо щось від драбинки. отвори під цвяхи є? чи воно вбивалось, незрозуміло. Р.S. тема для розділу хлам більше підходить.
Заглушка на колесо кінного воза Та нічого не треба шукати то заглушка від колеса кінного возу, тільки трохи вигнута.Найду фото Вам скину.
щось таке ніби, на фото модифікована лушня, о от залізяка як зветься не можу згадати, за... за... колись лушня являла собою криву кульбаку таку, від драбинки до вісі колеса, на фото вже новіший екземпляр.