Доброго дня громадо, накінець то вдалось вирватись і покопати, уже поля у нас починають по тихеньку молотити і відкриваються старі забуті всіми але цікаві місця, і от на одному і заких полів натрапив на місце падіння літачка , алюмінію дуже багато, все дрібне і понищене, насобирав трішки деталей на яких можуть бути клейма якісь , ну і попалась частина броньованого скла ціла, все інше поки не впізнаю, вибачте можливотема в утіль так як тут все шмаття , чи можливо оприділити по цим залишкам що за літак був ? фарба місцями проглядається темно зелена і десь бачив голубу на полі на детальках але уже не зміг знайти дома. З Повагою
Дякую а я б і не здогадався ( спочатку як викопав з землі заліпше думав взагалі що то частина від пічки але почав обтукувати і побачив ричажок і що то не чугун а крепший метал ,тому і рішив попробувати почистити. Дякую ще раз Вам. З Повагою
гільзача багато але весь Маузер, а залишок БК небачив рваних від літака. хоча я сильно не слухав дрібноту це околиця хутора одного ну і я вскривав муорні ями з глубини , там і скло знайшов і цю станину від Макса на неділі ще вихід зроблю туди побачу може щось і вискочить ще, там ще артилерія наша стояла бо знайшов три гільзи 152 мм бронзових пошматованих і одну німецьку 75 мм теж рвану, в любому випадку вихід треба зробити...може і з рамкю навіть але мусору дуже баато з верху все в алюмінію рваному
знайшов ))) да візуально підходить ))) може ще толкові люди по цій темі щось добавлять або поправлять якщо це не воно буду вдячний. З Повагою