Доброго дня шановна громадо найшов ось такі речі,це було знайдено на хуторі хатці яка давно пропала, з сопуток царські мідяки , пару хрестиків..нічого особливого короче) можливо розшифрувати ініціали? може Лейб-Гвардії чи просто буди ініціали власника?другий предмет теж знайдений в радіусі 15 метрів теж якесь клеймо є але не зрозуміле.
добрый день.Все же склоняюсь к тому,что Л.Г. - это инициалы владельца.Встречал сокращения лейб-гвардии как "Л.Гв."Если не прав,то меня поправят.с уважением.
Та теж щось так думаю тим паче як би рюмка була Лейб-Гвардії то віддиск був би мабуть і клейма срібла і клеймо майстра і ініціали з роком вибиті а тут просто на мій погляд вишкрябане ...так як мені кажиться.
День добрый. Первый предмет - остатки стопки с инициалами владельца. Российская империя. Пробрное клеймо - ИIМ. В сети такое клеймо неиндецтифициравано. На фото подобная стопка с такми же клеймами. Второй предмет - серебряное изделие производства Германи.Клейма после 1888 года. Производитель - Lutz & Weiss. Компаниия основана в 1882 году в городе Pforzheim. На фото прмеры клейма. По ссылке - 4-я сверху https://www.925-1000.com/Fgerman_marks_a1884_6.html
Дякую всім за допомогу в оприділенні і індифікуванні. тепер питання по самим предметам.. я так розумію це все можна уже спокійно в лом пускати?