Можливо тема і не про що але все ж... Доброго дня громадо, питання до знатаків так як сказати на "засипку" натрапив на одне місце (шукав хутір який уже пропав після ДСВ) і натрапив на клапоть землі .. приблизно 20-15 метрів і все всіяне от такими от кусочками алюмінія ... ( говорив з місцевим копачем каже "дааа колись 2 мішка алюмінія накопав тут і здав в метал") короче остались тількі малі куски в основному, але їх багато. А тепер питаннячко можна по залишкам фарби оприділити хоч чи це радянський був чи німецький літак ? взяв покопав спеціально трохи уламків думав може де клейма будуть ... клейма є але всі цифрові тільки. і ще питаннячко є смисл їх копати ? такі уламки взагалі комусь цікаві як антураж ? Великих запчастин нажаль ніяких уже.. Металеві запчастини незнаю з чого ( були на тому ж хуторі тому уже сюди ж в тему і закину так як на хуторський металолом не подібні) Буду вдячний за допомогу. З Повагою
Доброго дня , вчора натпрапив на хутір .. в півтрора км від цього місця ( на якому найдені вище вказані деталі) і знову ж частини алюмінія... і така ж фарба... мабуть просто розсунули ?
От і розібрались))))) Всім дякую за допомогу ))))) темку мона закривати)))) Жаль тільки що лишились самі дрібні фрагменти Радянського літачка, але це все ж клапоть історії мого краю
Доброго дня громадо, не буду робити нову тему то ж закину от сюди, натрапив між деталями танковими на полі на от таку деталь.. я так розумію це від літака радянського ? З Повагою