Добрый день, забрал с почты ножик от Grand way по мотивам spyderco military и через пару открытий-закрытий заметил, что присутствует такое явление как залипание лайнера, очень неприятно. Скажите, насколько это страшно в целом и в перспективе, что лучше сделать с ножиком в таком случае, как это можно лечить и стоит ли оно того? По видео в интернете я карандашом графитным порисовал на местах контакта, помогло но насколько долго этого хватит? Есть проблема с шариком дэтенда, он издает неприятный звук при трении о клинок, как это лечить? Также имеется флиппер на подшипниках от другой китайской конторы и там по механике всё идеально, ни одной проблемы с грандвеевской мили нет, почему так? Заранее спасибо за ответы и советы!
Ви купили гранд вей, от і все пояснення. І те що у вас є ніж від цієї кантори без дефектів - нічого не означає. Це тупо лотерейка. Як і з іншими виробниками Китаю нижньої цінової категорії, це стосується не лише ножів. Та і взагалі,ну як можна очікувати що буде мегарізак за 300шрн.?))) Ви ж купивши гнилу таврію, не очікуєте від неї "мащі" нової бехи, правда? ПС: Вилікувати можна, але чи варто морочитись? Залипання лайнера, це точно не смертельно. ПС2: Треба віддати належне, останнім часом і гранд вей підтягнув якість свого виробництва.
Я зрозумів в чому було питання. І я на нього відповів. Просто це не те, що ви хотіли почути) Спробую ще раз: Лайнер залипає, бо неякісно формований, графіт - це на пару циклів відкриття/закриття. Можна спробувати повністю його розібрати відігнути трохи під кутом, а потім надфілем підігнати. Можна туди навіть нового сухаря вифрезерувати))) У шарика детенда є багато шансів випасти. Його можна перепресувати, ну чисто технічно. Але чи варто це все робити? Ніж працюватиме і так. На свої гроші. А від тюнінгу він краще не стане. Ваш ніж від іншого виробника більш якісний, тому в ньому не має таких проблем. Або просто пощастило)