за заявою ТОВ «Медіа Група Україна» та за результатами засідання Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, 21 липня 2022 року були анульовані ліцензії компанії до якої входять телеканали: - УКРАЇНА - УКРАЇНА 24 - НЛО.TV - Індиго TV - ФУТБОЛ 1/2/3 - Shakhtar TV
Вообще то, эти каналы ГАВНО. а ФУТБОЛ 1/2/3 закодированы ,только не понятно кому бабки платить. Это Ахметов отказался от своих каналов ,что бы олигархом не считаться.
Я уже четыре месяца не смотрю ТВ,раз попробовал включить еле вспомнил как. Все ушли в Ютуб и интернет.
Сьогодні прийшла sms від волі піднімають оплату в односторонньому порядку з 1 серпня хоча договір до кінця року. Переходжу на Т2.
Тю, зато куча мониторов есть. Телефон, ПК и несколько ноутов. Смотри что хочешь и когда хочешь, а не строго по времени, и что хотят навязать...
Ну не скажіть... Всяке буває... Я от ніколи не пробував пиво нас смак - самий його запах викликає в мене неприємні рефлекси в шлунку.
Во понасмотрелись телевизоров, одному пиво, второму рьіба, третьему баба.... Да. Не тот ньінче естественный отбор, не тот ((
Oll tv закрито - згідно закону "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов"язаний із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)"