Доброго дня. Колись знаходив на форумі інформацію, що платна послуга, а саме "закріплення теми" діє певний проміжок часу. Зараз шукаю, не можу ніде знайти. Може хтось тикнути де цю інфу можна прочитати? Дякую!
Доброго дня! Ну послуга то коштує 18 грн в сутки. А ось коли починається відлік часу? Чи з моменту оплати, чи з 0-00 годин?? Не знайшов....
Ні, я про те, що я наче десь читав, що якщо оплатити до 21:00, то в 21:00 воно і закінчиться А якщо після 21:00, то воно до 21:00 наступного дня. Або це я щось наплутав (за що вибачаюся), або всетаки ця інфа десь є. Чи воно працює, що якщо я в 19:00 оплатив, то воно до 19:00 наступного дня буде?
Та ото ж...не зрозуміло. Бо сам не користувався . Ця інфа ,яку Ви вказали, була про Аукціон. "Продвижение лота" так діє. Може і закріплення теми також так
Ну я ось кілька своїх тем закріпив, промоніторю. Якщо не буде відповіді від модерів/адмінів, то спробую упіймати момент, коли тема зніметься з закріплення, та відпишусь.
"та закріплення своїх тем у розділах продажів (18,00 UAH на добу)." https://reibert.info/credits/#:~:text=та закріплення своїх тем у розділах продажів (18,00 UAH на добу). На добу, значить на добу)
На форумі рахується за добу з часу включення закрпілення теми. А ось на аукціоні доба рахується до 23:59. Включене просування лоту після 21:00 буде працювати до 23:59 наступної доби. Такі "качєлі" пов'язані з різними принципами підрахунку часу торгів на форумі та аукціоні.