Складський варіант. На одних номерах. Все працює розбирається і щолкає. Нічого не востонавлювалось, ремонтувалось і так далі і тому подібне. Мазазин не пиляний -видно по фото. 45 року випуску . Не юзаний-хороший варіант під сигнально-холостий патрон. Всі питання, пропозиції -строго через лічку. Ціна-1000$.
Як на мене, то подача що на рамі що на затворі відновлювались. Складські деталі в цих місцях мають інший вид. Зробіть будь-ласка чіткі фото подачі на рамі і затворі. Якщо я помилився, прошу пробачення...., але мені здається що не помилився. З повагою,
Да, і ще...., проясніть будь-ласка, чому Ваша зворотня пружина на шість витків коротша..? На фото явно видно, що вона значно коротша за звичайну пружину пістолета ТТ. Мені здається, що Ваша пружина з пневматичного пістолета ТТ-П, так як у них зазвичай ідуть пружини укороченого варіанту. Не подумайте..., нічого особистого, просто намагаюся розібратися, так як 1000 $ сумма досить не маленька...! З повагою,
На рахунок пружини----він в такому стані мені дістався. В процесі експлуатації пружина на якість роботи не вплинула -все викидає бездоганно-працює як годинник. З пов.
Пружина послаблена шляхом обрізання для того, щоб автоматика працювала (викидання стріляної гільзи, досилання холостого патрона в патронник). Але я не про це..., Ви вказали що: "Нічого не востонавлювалось, ремонтувалось і так далі і тому подібне." - але це не так! І до речі, Ви не дали відповіді стосовно мого першого поста...? З повагою,