Вітаю шановне товариство От "лопатив" форум і надибав одну цікаву штуку.Отже вмощуємось зручненько,розглядаєм картинки і висуваємо свої версії. 1.Так виглядає автар користувача,що попав в бан 2.Так- аватар пересічного користувача 3.Так - аватар модератора 4.Так - супер модератора 5.Так- адміністратора 6.А так- Консерватора Загадка як називається користувач з такою авою (причому не клікабельна)
так...... Малдер и Влад78 авторитетные люди....... а вот те у кого 32К постов.......как бе намекает на встроенную клавиатуру....
З моїх спостережень, так виглядає ава колишнього модератора. Як я розумію, у діючих або по умовчанню написано "Модератор", або замість звання вони можуть записати собі щось інше. Ось, наприклад: А потім, коли людина з якихось причин перестає виконувати модераторські обов"язки, той запис замість звання не зникає. Все.
Я це теж помітив друже,я мав на увазі якраз профіль "гість".Не знав що колись гість форуму(не зареєстрований користувач)міг дописувати
Думаю, гості писати не могли ніколи. Мабуть, той камрад (Чорний Адлер) колись модерував якийсь розділ, і зробив собі такий напис на аві.
Ну валить... Точно не знаю. Версія: Чорний Адлер - чорний орел. Зробив собі чорний підпис, щоб максимально відповідати імені.
а в мене інша загадка. за яким тарифом ТС відтепер буде сплачувати відсотків і скілько він вже мені винен.
Не сваріться Спеціально поставив Вас,бо в розділі "видатні користувачі" Ви пане кругом на першому місці
В Артема є. Людина могла попросити змінити колір. Знову ж таки, така функція колись могла бути, по аналогії з власним підписом.
Це не Ваш родич? Який ти "мєркантільний". Коли хочеш призів, влаштуй конкурс на кращу новорічну йолку. Я теж якийсь приз під цю справу поставлю.