Заблокували номер

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем yromaniv, 17 вер 2020.

1. yromaniv

yromaniv Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Львів
    Сьогодні спробувавши подзвонити зі свого Водафону, почув у трубці що номер заблоковано. Після того як не зміг зайти в додаток Водафон, по тій ж причині, подзвонив до оператора з іншого номеру. По словах оператора, мій номер, який у мене вже багато років і який був проплачений на рік, заблокували, по можливій причетності до якихось шахрайських дій. Конкретної відповіді, які саме шахрайські дії були здійснені з мого номеру, так і не почув. Продовжуючи розмову, зі слів оператора зрозумів, що номер міг бути заблокований навіть за те, що була якась скарга. Уточнивши, я зрозумів, що якщо я маю якихось конкурентів, я можу заблокувати їхній номер, просто написши скаргу, вказавши їх номер, і він буде заблокований... Дуже цікавий підхід Водафону. Без ніяких доказів, автоматично вважають тебе винуватим. Запропонували мені взяти паспорт, коробку від телефону, якої в мене вже давно немає, підійти до них, і вони, можливо, його розблокують.

ViktorKux та tyr9309 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Рюкзак досить великий за об'ємом, трохи більший за наш український РБІ, 45літрів. Тканина тонша...
      650 грн.
    2. Рюкзак из плотной ткани без резинового покрытия изнутри (не будет сыпаться). Судя по бирке - объём н...
      250 грн.
    3. Два великі відділення. На фронтовій стороні кишеня для документів та інших дрібниць. Характеристики...
      530 грн.
    4. Нові. Довжина 85 см
      52 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Кавер на рюкзак +-100 літрів Новий
      350 грн.
  3. БукинГена

БукинГена Major

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    2434
    Лоти
      на продажу:
    270
      продані:
    5.579
    Повідомлення:
    2.849
    Адреса:
    Где то за городом...
    Блокируйте банковские карты

ViktorKux, vaffe, Славко Кара та 4 іншим подобається це.
  4. Pyro

Pyro Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    227
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    506
    Повідомлення:
    4.596
    Адреса:
    Україна, Харків
  5. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.462
    Адреса:
    Україна

А что московиты могли поступить иначе?

У меня тоже говнофон блокировал симку.

01.08 акк пополнен на 1000
    15.08 оплачен год без абонплат.
    01.08 симка заблокирована, тк год не пополнялась.

Послал говнофон к куям, прислали смс, предложили месяц скидку 50% на месячный пакет, и еще один пакет с ценой ноль.

Такая вот в целом драма.

ViktorKux, Славко Кара, 968 та ще 1-му подобається це.
  6. сильвестр 76

сильвестр 76 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    198
    Адреса:
    Львов
    камради, да что там водафон... киевстар... вот мой случай. у меня мой номер которий я купил в салоне с телефоном, по абон плате тоже платил, и все било гуд, до того времени как звонит мне камрад а ему отвечает девченка с Одеси, и говорит что ето ее номер которий она купила в в Одесе... я сразу в киевстар мол чтож ви такие творите за ересь...начто мне любязно ответели ето какаято ошибка.. я им предявил реестрацию етого номера на НП, и начелся кашмар смс неприходят люди немогут дозвонитса я плюнул и незаплатил один месяц абон плату.. но мне надо било звонить я пополнил щет, и нечего деньги на мой номер незашли, я опять к ним мол почему.. а они ваш номер списали за неоплату по договору. и предложили новий номер с всякими там акциями чудесного оператора киевстар.

kley, Bardo, ViktorKux та ще 1-му подобається це.
  7. Chris D.

Chris D. Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Украина
    это делается для деанонимизации абонентов. хочется им видеть всех под микроскопом

8. yromaniv

yromaniv Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Львів
    Був в магазині водафон, написав заяву, паспорт не питали, списали тіль номер імеі телефону. причину так і не сказали, припустили, що напевно розсилаю багато смс, як виявилося, заблокували ще 12.09, так багато розсилаю, що аж через 5 днів побачив, що сімка заблокована. Сказали, 4 робочі дні на розгляд. По всіх питаннях, порадили звертатися за адресою головного офісу, в києві...

Ph@ntom подобається це.
  9. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.434
    Адреса:
    im Ausland
    что вода фон что кучма стар все одно и то же

РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  10. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    У тещи киевстар и другой оператор. Киевстаром не пользовалась три месяца (номер у нее с 2000 года). Номер заблокировали, восстановить отказали, сказали уже им пользуется другой человек. Пытался дозвониться на номер, отключен.

РОКЕНРОЛЬЩИЦА та Ph@ntom подобається це.
  11. BCE

BCE Leutnant

Повідомлення:
    1.428
    Адреса:
    Центр

Походу, это уже совет от оператора, брать себе еще один номер, и наверно лучше другого оператора.
    А вообще, другая мысль возникла, а если взять номер оператора который не блокирует всех подряд, например укртелеком, а входящие перенаправлять себе на мобильный, но по интернет. Интересно, как это сделать. Может программка уже есть. Получится аналог Вайбера, но не совсем.
    Первый номер не заблокируют просто так, а второй никто не знает :D