Сьогодні спробувавши подзвонити зі свого Водафону, почув у трубці що номер заблоковано. Після того як не зміг зайти в додаток Водафон, по тій ж причині, подзвонив до оператора з іншого номеру. По словах оператора, мій номер, який у мене вже багато років і який був проплачений на рік, заблокували, по можливій причетності до якихось шахрайських дій. Конкретної відповіді, які саме шахрайські дії були здійснені з мого номеру, так і не почув. Продовжуючи розмову, зі слів оператора зрозумів, що номер міг бути заблокований навіть за те, що була якась скарга. Уточнивши, я зрозумів, що якщо я маю якихось конкурентів, я можу заблокувати їхній номер, просто написши скаргу, вказавши їх номер, і він буде заблокований... Дуже цікавий підхід Водафону. Без ніяких доказів, автоматично вважають тебе винуватим. Запропонували мені взяти паспорт, коробку від телефону, якої в мене вже давно немає, підійти до них, і вони, можливо, його розблокують.
https://www.rbc.ua/rus/styler/ukraintsev-massovo-kradut-mobilnye-nomera-1560007201.html https://www.google.com/amp/s/dengi....rut-kredity-kak-moshenniki-grabyat-ukraintsev https://www.vodafone.ua/ru/news/sim-safety
А что московиты могли поступить иначе? У меня тоже говнофон блокировал симку. 01.08 акк пополнен на 1000 15.08 оплачен год без абонплат. 01.08 симка заблокирована, тк год не пополнялась. Послал говнофон к куям, прислали смс, предложили месяц скидку 50% на месячный пакет, и еще один пакет с ценой ноль. Такая вот в целом драма.
камради, да что там водафон... киевстар... вот мой случай. у меня мой номер которий я купил в салоне с телефоном, по абон плате тоже платил, и все било гуд, до того времени как звонит мне камрад а ему отвечает девченка с Одеси, и говорит что ето ее номер которий она купила в в Одесе... я сразу в киевстар мол чтож ви такие творите за ересь...начто мне любязно ответели ето какаято ошибка.. я им предявил реестрацию етого номера на НП, и начелся кашмар смс неприходят люди немогут дозвонитса я плюнул и незаплатил один месяц абон плату.. но мне надо било звонить я пополнил щет, и нечего деньги на мой номер незашли, я опять к ним мол почему.. а они ваш номер списали за неоплату по договору. и предложили новий номер с всякими там акциями чудесного оператора киевстар.
Був в магазині водафон, написав заяву, паспорт не питали, списали тіль номер імеі телефону. причину так і не сказали, припустили, що напевно розсилаю багато смс, як виявилося, заблокували ще 12.09, так багато розсилаю, що аж через 5 днів побачив, що сімка заблокована. Сказали, 4 робочі дні на розгляд. По всіх питаннях, порадили звертатися за адресою головного офісу, в києві...
У тещи киевстар и другой оператор. Киевстаром не пользовалась три месяца (номер у нее с 2000 года). Номер заблокировали, восстановить отказали, сказали уже им пользуется другой человек. Пытался дозвониться на номер, отключен.
Походу, это уже совет от оператора, брать себе еще один номер, и наверно лучше другого оператора. А вообще, другая мысль возникла, а если взять номер оператора который не блокирует всех подряд, например укртелеком, а входящие перенаправлять себе на мобильный, но по интернет. Интересно, как это сделать. Может программка уже есть. Получится аналог Вайбера, но не совсем. Первый номер не заблокируют просто так, а второй никто не знает