Заблокували номер

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем yromaniv, 17 вер 2020.

1. yromaniv

yromaniv Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Львів
    Сьогодні спробувавши подзвонити зі свого Водафону, почув у трубці що номер заблоковано. Після того як не зміг зайти в додаток Водафон, по тій ж причині, подзвонив до оператора з іншого номеру. По словах оператора, мій номер, який у мене вже багато років і який був проплачений на рік, заблокували, по можливій причетності до якихось шахрайських дій. Конкретної відповіді, які саме шахрайські дії були здійснені з мого номеру, так і не почув. Продовжуючи розмову, зі слів оператора зрозумів, що номер міг бути заблокований навіть за те, що була якась скарга. Уточнивши, я зрозумів, що якщо я маю якихось конкурентів, я можу заблокувати їхній номер, просто написши скаргу, вказавши їх номер, і він буде заблокований... Дуже цікавий підхід Водафону. Без ніяких доказів, автоматично вважають тебе винуватим. Запропонували мені взяти паспорт, коробку від телефону, якої в мене вже давно немає, підійти до них, і вони, можливо, його розблокують.

ViktorKux та tyr9309 подобається це.
    1. Лопатка б.в.Має сліди використання.Чохол після обробки спеціальною олією для шкіри.Можно використову...
      1400 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Набір стамесок для дерева Schnitzwerkzevg – це широкий й функціональний набір компактних стамесок дл...
      95 грн.
    3. Новий набір сверл по металу
      120 грн.
    4. (в наявності 1 шт.)
      Такое устройство для удаления олова зачастую незаменимо по следующим причинам: вакуумные отсосы д...
      25 грн.
    5. (в наявності 1 шт.)
      Мультитул сталь, 58 предметов, чехол, 48 бит, 9 насадок Материал инструментов - нержавеющая сталь...
      437 грн.
  2. БукинГена

БукинГена Major

Рейтинг:
    6
    Відгуків:
    2368
    Лоти
      на продажу:
    269
      продані:
    5.397
    Повідомлення:
    2.803
    Адреса:
    Где то за городом...
    Блокируйте банковские карты

ViktorKux, vaffe, Славко Кара та 4 іншим подобається це.
  3. Pyro

Pyro Oberst Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    227
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    506
    Повідомлення:
    4.586
    Адреса:
    Україна, Харків
  4. Ph@ntom

Ph@ntom Hauptmann

Повідомлення:
    2.459
    Адреса:
    Україна

А что московиты могли поступить иначе?

У меня тоже говнофон блокировал симку.

01.08 акк пополнен на 1000
    15.08 оплачен год без абонплат.
    01.08 симка заблокирована, тк год не пополнялась.

Послал говнофон к куям, прислали смс, предложили месяц скидку 50% на месячный пакет, и еще один пакет с ценой ноль.

Такая вот в целом драма.

ViktorKux, Славко Кара, 968 та ще 1-му подобається це.
  5. сильвестр 76

сильвестр 76 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    198
    Адреса:
    Львов
    камради, да что там водафон... киевстар... вот мой случай. у меня мой номер которий я купил в салоне с телефоном, по абон плате тоже платил, и все било гуд, до того времени как звонит мне камрад а ему отвечает девченка с Одеси, и говорит что ето ее номер которий она купила в в Одесе... я сразу в киевстар мол чтож ви такие творите за ересь...начто мне любязно ответели ето какаято ошибка.. я им предявил реестрацию етого номера на НП, и начелся кашмар смс неприходят люди немогут дозвонитса я плюнул и незаплатил один месяц абон плату.. но мне надо било звонить я пополнил щет, и нечего деньги на мой номер незашли, я опять к ним мол почему.. а они ваш номер списали за неоплату по договору. и предложили новий номер с всякими там акциями чудесного оператора киевстар.

kley, Bardo, ViktorKux та ще 1-му подобається це.
  6. Chris D.

Chris D. Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Украина
    это делается для деанонимизации абонентов. хочется им видеть всех под микроскопом

7. yromaniv

yromaniv Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Львів
    Був в магазині водафон, написав заяву, паспорт не питали, списали тіль номер імеі телефону. причину так і не сказали, припустили, що напевно розсилаю багато смс, як виявилося, заблокували ще 12.09, так багато розсилаю, що аж через 5 днів побачив, що сімка заблокована. Сказали, 4 робочі дні на розгляд. По всіх питаннях, порадили звертатися за адресою головного офісу, в києві...

Ph@ntom подобається це.
  8. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.425
    Адреса:
    im Ausland
    что вода фон что кучма стар все одно и то же

РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  9. vaffe

vaffe Hauptmann

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.065
    Адреса:
    OdessaLand
    У тещи киевстар и другой оператор. Киевстаром не пользовалась три месяца (номер у нее с 2000 года). Номер заблокировали, восстановить отказали, сказали уже им пользуется другой человек. Пытался дозвониться на номер, отключен.

РОКЕНРОЛЬЩИЦА та Ph@ntom подобається це.
  10. BCE

BCE Leutnant

Повідомлення:
    1.428
    Адреса:
    Центр

Походу, это уже совет от оператора, брать себе еще один номер, и наверно лучше другого оператора.
    А вообще, другая мысль возникла, а если взять номер оператора который не блокирует всех подряд, например укртелеком, а входящие перенаправлять себе на мобильный, но по интернет. Интересно, как это сделать. Может программка уже есть. Получится аналог Вайбера, но не совсем.
    Первый номер не заблокируют просто так, а второй никто не знает :D