500 грн. З маркуванням виробника 600-800. Це ціна реальних продажів. Хто оцінить доржче тим самим Вас ложно обнадіюючи-попросить підтвердити свою оцінку грошима. Я свою готовий підтвердити.
Доброго здоров‘я! А Ви прямо влаштували якийсь диктат, попробуй Вам щось заперечити, чого доброго, сформуєте трибунал і поставите до стінки! Що являє собою ціноутворення на певний девайс? Правильно, попит, а ще краще, коли цей попит суттєво перевершує пропозицію! Ви б купили таку раняху за 500 грн., я б її купив за такі гроші, камради N і P також хотіли б придбати таку собі в колекцію. А от раняха лише одна! Отже, з тих багатьох бажаючих придбати раняху за нормальною ціною знайдуться двоє-троє, яким ну дуже вже сильно припала ця нагорода до душі і вони вже прямо бачать її у своєму колажі. Отже, виникне ажіотаж і умовна боротьба за неї, а тому кінцева ціна цілком може сягнути тих таки 600 грн.!) Але ось так сходу в цій темі окремий камрад, який по факту відвалить за неї ті ж шістсот (а то і більше гривень), навряд чи відважиться прямо признати, що дасть за неї більше п‘ятсот гривень...тим більше, що потенційний покупець (або якийсь перекупник) завжди сподівається на свою удачу і варіант купівлі цікавого для себе девайсу за помірною, а то і низькою ціною...
Доброго здоров'я, маркування не побачив, з ціною так, можно спробувати з 500 грн. Буде на аукціоні залиште ссилочку. З Повагою.
За останній місяць на сусідній придбав з 10-к знаків окремими лотами по ціні від 400 до 800 грн. Стан аналогічний знаку ТС. Помітив що за них особо ніхто і не воює. 1-2 учасника макс. Вистачає ще цих знаків. Як ніяк загальна кількість випущених знаків 3-го класу всіма мануфактурами разом складає понад 20000000 знаків, по деяким, не перевіреним, данним.
Так, згодний, що цих масових знаків ще предостатньо, проте навіть ті камради, які роблять перші кроки у фалеристиці, саме з них і починають колекціонування; на Вашому прикладі можна зробити висновок, що раняхи, як класика жанру, не перестають хвилювати уяву навіть досвідчених колекціонерів, які, можна так сказати, задають темп у цьому нашому спільному захопленні! А грудень завжди був місяцем успішних продажів оковитої та продуктів, але аж ніяк не предметів колекціонування. Звідси і низький ажіотаж та комфортні кінцеві ціни при купівлі Вами знаків окремими лотами в останній місяць...
Як я і казав. Розділ давно втратив свою користь і Ваша оцінка тому підтвердження))) На сусідньому в більш приємному стані по 1000-1200 висять у продажі місяцями)))))
Не то чтоб я набивал цену своему лоту, но Вы честно не видите разницы между знаками на Вашем скрине и в теме?
Хтось виявився більш зрячим, побачив суттєву різницю і забрав за 1000 грн. Аукціон не передбачуваний. Миру всім і добра в новому році