Салют товариству) дивлюсь теми хлопців і тихо заздрю (подоброму) не досить, що жара,то і з знахідками все тугіше, суцільний непотріб. Але всерівно зичу фарту усім) касети, то по 41р. відхід наших мех. корпусів, шо живіше залишаю і колєкцию, гниль на лом. Накопався їх вже десятками, класний сигнал на мд дають) і ходив по мусорці німецький в надії знайти шось цікаве, але нарив такі прикольні тюбики і консерви.
доброго вечора диски то є жопа лежить на дні окопа сигнал бомба.. а результат гниляк. А консерва ціла?
Ви її так сфотографували, що і не зрозумієш, ціла вона, чи ні Це звичайна німецька консерва, вони часто попадаються, але закритої я особисто ще не знаходив. Позначення DIN означає кінцевий термін споживання
Фактично так! Межі Золочівського і Бродівського районів, облюбував той край, хоч по Галичині там пусто, люблю ходити в межах Підгорецького хребта по нетрях в надії знайти файну ничку)
Вас можно попросити виставити фото тюбіка і сюди - https://reibert.info/threads/nemeckie-tjubiki.977821/#post-10946273 З Пов.
Усім салют! Мав нагоду побігати по полях) скромні фото) Серед цікавого: - в зламану ручку від (ножа, виделки...) хтось напхав толу, по фото, видно, як я експерементував і запалив, горить і плавиться, з другої сторони таке враження бікфордів шнур, але можу помилятись. - друге шо прикольне, це зуб, цікавого від чого? - викопуючи рашпиль, вмить подумав, що меч, але облом, схожий на австрійський, на полі були Австрійські позиції. - ручка від ножика IFOSTO-Alpacca - перша моя козацька куля - частинка ложки, напевно німець DK - Aluminium - паро гудзиків і монет, а також гачечок, можливо від ремішка годинника?
по ручці - то не ТОЛ, - то, скоріше, кристалічна сірка (так колись робили за відсутності сургуча) я так розумію, що при експерименті воно сильно горіти не хтіло, таким маленьким синім полум"ям (до речі - спалюванна сірки лосить шкідлИве !). тол горИть великим яскраво-помаранчовим полум"ям і дУже багато кіптяви... по гачку - схожі гачки присУтні на ременях кавалерії наполеонівської армії (див. фото) З.Ы. доречі ота латунна струбцИнка можливо теж з "тої опери" - для установки бойової пружини на кремневі/капсульні ружжа... (зробіть, будьласка, фото всередині - там має бути гвинт з різьбою)
A10A дякую за мат.частину! За гачечок- дуже схожий! По толу- зрозумів, скоріш сірка, запалив дуже мало, але горіло не дуже) По струбцині фото зроблю, але трішки пізніше.
Салют! Ще паро годин побігав по полі) Прикольний "півник"! То може буде щось на польску тематику? Гирка австрійська, правда відламаний капелюшок. корпус від годинника, і ще якась незрозуміла мідна штучка, можливо хтось просвітить!
А какой термин споживання этой заклёпки? https://umpmetiz.com.ua/zaklepka-potaynaya-540-aldin-660-pn-82954.html
...вірогІдно - зі старовинного дерев"яного штатИва (фотоапарат/стереотруба/сигнальна лампа/артилерійська буссоль та ін.)
Доброї ночі. Пост 17, по-друге це не зуб,а куля після зустрічі з перешкодою( мосінська мельхіорова).З повагою.
Всім салют! Може хтось підкаже по прибору, що то було в молодості?, припускаю що з воєнних часів,внизу клеймо 41 - 54 омега і вверху ніби як буквений код заводу виробника. Також накопав таких кришечок, також не знаю від чого? І купу брухту від с/г техніки.