Шановні камради! Вітаю з наступаючим Днем Незалежності України! Не зважаючі на національність та віросповідання нехай усім нам щастить у Великій Україні. Моя попередня тема сьогодні з ранку була видалена, причина - "завтра". Прошу вибачення, але тема привітання на "День перемоги" була створена 8 травня й чомусь усіх влаштовувала! Шановні будьте "толерантні" до наших Національних свят!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Спасибо, Камрад! И тебе теж поздоровляю!!!!!! УРАААААА!!!!!!!!! Правителій своїх ми переживимо! Будьмо
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) ДЯКУЄМО! Вас також усіх з Днем Незалежності... З святом Вас! Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя.
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Всіх українців, для яких не байдужа Україна як Держава - Вітаю з наступаючим Днем Незалежності!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Вітаю Всіх з наступаючим Днем Незалежності та сьогоднішнім Днем Прапора! Будьмо!!!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Нам 21! Ми молоді і повні сил! На жаль, у нас іще є люди, заражені бацилою великодержавного шовінізму! Для них це свято- як червона ганчірка для бика!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Вітаю всіх, хто любить Україну з святом!!! Слава Україні!! Слава героям!!! Смерть ворогам!!!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Зі Святом друзi!!! http://www.youtube.com/watch?v=aqi_rPsJFsU&feature=player_embedded#!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Зі Святом! Справжню Незалежність ще варто здобуть! Все попереду.
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) Вітаю зі святом всіх камрадів, які вважають Україну своєю Батьківщиною!
Re: З Днем незалежності України! (Повторно) http://www.youtube.com/watch?v=hcvD5gfYRFE Хоть и прошлогоднее, но тем не менее все равно очень приятно!!!
З Днем Незалежності України!!! Ребята с праздником всех, желаю хорошенько отдохнуть в выходные дни и достойно отметить праздник!
Re: З Днем Незалежності України!!! Неплохо помню этот день. ГКЧП вчера разогнали. Я поехал на Майдан, посмотреть как "делается история". На примыкающих улицах были припаркованы грузовики с ментами. Народ стоял кучками вокруг тех у кого были радиоприемники, слушали сессию ВС СССР. Было тепло. И мне наивно думалось что впереди всё будет классно и зашибительно...