Володя,від щирого серця хочу привітати тебе з Днем Народження Хочу побажати тобі всього найкращого,а головне-міцного здоров"я,любові і злагоди в сім"ї,та великого терпіння(щоб терпіти таких дурників як ми) УРА ТОВАРИШІ !!!!!!!!!!!!!!!!
Вітаю! як і обіцяв дарую тобі твою улюблену пісню щоб не цурався своєї київської рідні та сусіда. як і обіцяв http://www.youtube.com/watch?v=1qEjxSN5b7c
С днем рождения Вас сегодня поздравляя, Мы пожелать хотим Вам от души Чтоб много лет еще прожить не уставая, Чтоб эти годы были хороши. Желаем множества удач, Желаем молодости вечной, Пусть все исполнятся мечты И счастье будет бесконечным! С Днем рождения!!!
Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує багато літ! П.С. подарунок забери, він в мене.
Щиросердно вітаю тебе Володя із днем народження! Повсякденна копітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від тебе повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю вирішуючи це покликання, ти заслужили глибоку пошану серед людей, даруючи їм не тільки свої знання та досвід, а й тепло своєї душі. У цей святковий день зичу тобі український віночок світлих та теплих побажань. Хай у твоєму житті завжди буде багато щастя та здоров’я, оптимізму та мудрості, успіхів та плідного довголіття! З повагою
Вовчику, з Днем Народження!!!!!! Всього-всього тобі найкращого, здоров'я та наснаги, успіхів у твоїй не легкій справі! І най усе, що задумав - збувається!!!
Вітаю!!! Шоб ти був здоровий та слухняний! Щоб мир,любов,добробут та злагода панували в твоїй оселі. І основне-наснаги у твоїй такій нелегкій але ж такій необхідній справі.